[I/A] ハイキュー!! 排球少年 !!TOUCH THE DREAM (8)

531 回覆
0 Like 0 Dislike
中哂係自選劵添
快啲去參加,今晚日本時間7pm就截
按唔同position有唔同
多數加最頂果三項先
不過都可以按個人喜好隨意加 , 都係睇自己想升攻定守備力先
有冇網有參考
同埋加完係咪冇得番轉頭
我意思係 你一係要全中 一係要全錯
如果有啱有錯得參加獎
我都係錯呢場
6/7 以為梟谷會贏烏野
買錯青城&白鳥
預左一定會有強隊輸但唔知官方點玩
話說有冇巴打入咗去睇劇場版?隔離post踩到垃圾咁,但我覺得垃圾場之戰其實好好睇
利申我嗰邊未上,淨係漫畫睇咗十幾次
劇場版雖然唔係完美
但作為fans我覺得滿意
值得入場&二刷
只係太短覺得可惜 做成季番更好
我係日本睇,個人覺得滿意
日本睇+1
當地票房準備破100億,收哂貨啦
兩隻game一齊玩左大半個月,fly high 新出於是全力玩下,touch the dream 就變放養 mode。

畫面真人3D真係好吸引,但解象度好似唔夠,用ipad會好矇
同埋可能全3D,手機玩好快睇到攰

gameplay 似排球,反而令到隻game好似總戰力定生死,touch the dream戰術上有多好多空間,令比賽變數多d。

fly high 目前有好多唔同mode,但不論daily比賽定限定活動,手感上感覺冇咩分別。

最致命都係得幾丁角色,場場不停睇兩邊 月島 田中 出技

最後...
決定放養mode玩 fly high,全力返 touch the dream

自己對中國定日本製冇咩主觀感受,但玩耐左發現Q版真係爽好多
有冇巴打有同感
same
新手睇完劇場版入坑

想問抽宮治定侑好
定留石好
啲live點除咗夜久仲有咩角係必換
認同touch the dream好玩啲
但所謂多戰術空間其實都係得可以中途轉L同人入黎
外加捉對面係咪二段only
本身攔網有分guess block/normal block可以捉速攻同普通殺波
但玩落去就知都係睇數值決定blk唔blk到
如果可以做到同對手真係猜拳咁估對面會打快攻定打斜線/直線再出對應攔網應對
依隻game應該係襟玩100倍
我之前睇YouTube覺得touch the dream d畫面好鳩
所以一直唔玩
到早排出fly high,玩左陣已經覺得悶
但開左條癮,不如試埋touch the dream
點知發玩touch 好玩d

但touch睇唔明d日文技,你地係鳩㩒鳩出
定已經識背
雖然係得日文 但我都覺touch the dream正啲
Q版好正
木下唔錯 發球彩技間中換入去發球有收獲
巴哈有中文圖 背
初頭都唔識
玩耐左就記到邊招剋邊招
但我本身有彩木下呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞