【MIRROR巡演】多倫多站官方預售30秒即售罄 鏡粉:主辦低估加拿大粉絲數量

124 回覆
21 Like 85 Dislike
又一隻鏡狗get,收皮啦
鏡狗收皮啦,要撐鏡就咪撚上連登
波台狗=連登毒瘤
我時事台資深會員呀,傻鳩
屌你,當場屌9班c9啦
上黎講有撚用咩,垃圾
唔可以再對班鏡狗咁忍讓
其實想問下你避乜撚野?
個個就好似你呢d傻鳩咁係度避,又唔即場屌7佢地,剩係上黎講有撚用?
你呢d鏡狗就真係連登之恥
我地呢度就係要屌鏡,都唔知你係度做乜9
收皮啦 憑咩叫我走 垃圾盲反撚
多倫多一向香港人移民係多
有班鏡嬸撐場真係唔意外
但係個重點會唔會吸引到鬼佬睇佢哋先係一個問題
黃人呃柒人
同香港星期日啲賓賓一樣 成班Ching Chong 圍爐播埋啲Ching Chong 歌
播Ching Chong歌都算,又唔係hit
得佢地班阿嬸阿婆先鍾意,就走去影鳩衰香港人口味
吸唔吸引到鬼佬都係後話
吸唔吸引到講普通話同英文既CBC都成問題
又唔關事
乜人都有
但唔鐘意啲人打著某旗號但扼錢
你條傻閪D比喻真係 人地紅哂所有有共通語言既地方 咁柒鏡紅唔紅到上廣東呀人地都係廣東話渣喎 你呢D人咪就係果時係到J亞洲第一果D傻閪囉
鏡狗好似連澳門都唔係幾受歡迎
又話就執
開post屌cctoy然後自稱時事台資深會員
你碌鳩應該嚴重下彎 可以屌返自己屎眼
真係老撚柒到呢

咁又點?可以紅晒成個華語地區已經好巴閉,好過鏡多多聲,連澳門都未必紅到
澳門人都笑鳩鏡狗啦
全世界應該搵唔到有兩個名義上叫做唔同政府自治地區可以好似香港澳門咁文化咁接近。就算蘇格蘭英格蘭都無咁同文化。但都可以紅唔到去
咁事實上唔係社運疫情既話,鏡狗根本就唔會彈得起
望下18-20年佢地有啲咩名氣可言,人見人笑柒
都係果句,大部分鏡嬸都係因為鏡狗係TVB對家出身又係佢地未見過既韓系偶像先轉軚,扮後生緊貼潮流同支持本土文化而支持
完完全全得香港人先會理解到佢地呢種鏡嬸心態
所以澳門人就算同香港人一樣日日講廣東話,打繁體字都體受唔到鏡狗既吸引力

望下上面張相,我一見到呢班阿嬸阿婆去到外國仲追埋呢啲紅不過羅湖既垃圾都覺得佢地同香港演藝圈好撚可悲
仲有果班呢幾年一直吹鏡奶鏡既圈中前輩,一樣冇品味兼牆頭草,有著數就痴埋過去
期望呢班垃圾搞得起香港演藝圈既話,陳同佳自願去台灣自首仲大機會啲
咩呀,家燕姐話游水跑步都係你做咩我做咩,邊有抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞