【MIRROR巡演】多倫多站官方預售30秒即售罄 鏡粉:主辦低估加拿大粉絲數量

124 回覆
21 Like 85 Dislike
香港偶像男團MIRROR首個海外巡迴演出拉開帷幕,《MIRROR FEEL THE PASSION CONCERT TOUR 2024》北美區最後一站將於2024年4月17日在加拿大多倫多舉行,北美區的MIRO(MIRROR官方歌迷會)可於今(14日)情人節優先購票,門票於Miro Shop準時多倫多時間晚上10時開賣,於30秒後即宣布售罄!MIRROR在加拿大的人氣不容小覷!

是次歌迷會優先預購,索價3320港元 (已包含一張價值CAD$488門票、稅項、預訂費、手續費及設施費)。

有鏡粉直言:「完全唔知點解30秒都唔夠就可以售完」、「They underestimated Toronto(他們低估了多倫多) 」、「最慘就係我唔到俾錢嘅時候話sold out」,亦有粉絲認為,優先購票都無法購票,何況公開發售「去到公海搶飛係唔係仲慘?」、「Miro都唔夠人搶,去到公海點夠人搶」,粉絲怨聲載道,認為主辦方低估加拿大粉絲數量,而且座位只得3,000餘個,大部分加拿大粉絲無法親眼見「鏡仔」感到遺憾,期望主辦方可重新審視安排。
留名等睇水魚
起碼好過睇美欺
去到加拿大仲係到追mirror,死撚咗佢算啦
美國啲場點
港嬸港婆taste唔低都唔會追呢啲紅不過羅湖既垃圾
又笑人紅唔過羅湖
人地海外賣哂又嫌人bad taste
想點撚樣
入到場既都唔知幾多個係加藉 成個場加埋都唔知有無10個鬼佬
你覺得鏡狗啲海外fans會係咩人?
篇報導多多少少都已經暗示埋
唔好話鬼佬,土生土長既CBC都未必有10個啦
大部分加拿大粉絲無法親眼見「鏡仔」感到遺憾

暗示左真係好多加拿大fans?
加拿大香港移民fans

得300個位?
篇報導邊到有講?
得3000個位
應該去NBA個場攪啦,好似Black Pink 咁
識唔識睇堆留言?
次次都走出黎幫鏡狗洗地唔悶?

Oakland Arena 3月有Ive 4月有mirror 6月有itzy

好少,得3000個位
大英帝國黎
同佢地眼中走咗出去仲用小紅書微博圍爐嘅支那人無分別
好多移民撚都仲上連登啦
咁周杰倫張敬軒呢啲係英澳美加開都冇咩鬼佬嘅
又係yc傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞