【MIRROR巡演】多倫多站官方預售30秒即售罄 鏡粉:主辦低估加拿大粉絲數量

124 回覆
21 Like 85 Dislike
你搵阿GEM、周杰倫同柒鏡比
GEM紅到去NASA表演,周杰倫CNN都有認可過
鏡狗連大陸都冇市場
點解仲會幻想外國CBC會睇佢地
其實除左韓團, 無鬼佬 鬼妹會追亞洲歌星
英國兩萬個位 賣唔哂

所以去到加拿大 先會租D細場
紐約站佢地book左大場
姓向大妹楊玉環

黑暴仔一名!
班鏡仔係加拿大咁受歡迎, 不如成隊人過去加拿大搵食啦
香港唔阻佢地發達
都係大英帝國殖民地(自治領)
支持
mirror hater真係小眾垃圾嚟
一開始連登仔話邊會賣得晒
賣得晒又話邊會有鬼佬
可能遲啲又會話入場鬼佬唔夠鬼
憎一個人嘅話 無論佢有咩動靜 你都可以講到佢壞話啦
唔好玩啦呢d tour不嬲for 當地華人
唔通eason Hins 果d London場會一車車鬼佬入去睇?
英國場仲未賣哂
Eason就真係會多海外土生土長華裔睇
其他香港歌手就主要香港人支持返
鬼咩, 我見我朋友 (明明唔係mirror fans, 只係好貪錢成日搞活動中間抽佣)
佢移民左去英國之後繼續佢個黃色經濟圈
我前排見佢在自己個group 到, 話搞夾錢去坐車睇mirror..
之後在留言之間見到佢話唔夠人, 太少人租車要加價之類 (話自己係義工, 但車費太貴太少人無得唔加價)
結果成件事不了了之...
作為黃色經濟圈的佢好搞笑架, 人地入佢group 賣廣告佢留言超快話在group 賣廣告要收錢 (例如有人話識美容, 識教車那些)
然後自己搞所謂的年宵唔夠人就搞人大班人賣中國四川野呀之類..
大大隻字話香港人搞香港年宵, 但一半鋪位係俾偉大的同胞賣中國野..佢就一句話因為香港人唔夠團結無人租, 所以無辦法之下唯有租俾同胞充下場面..最多多啲向人推廣香港那幾間燒賣魚旦。
其實都知佢係無死錯人那種..由香港到去到英國, 都無正職, 專搞活動話為香港人做事..
華人區有邊個正過Stanley 大表波
齋入去濕都抵
點解佢地覺得NY多fans, 點睇多倫多最多港人啦
有好多移左民仲上連登
咁主辦單位無諗過反應咁熱烈
商業考慮嚟講三千都合理
ONE OK ROCK 同 YOASOBI我諗都有嘅
幾十萬人移民,仲未計外國出世嗰班人返去 ...
睇新加坡同吉隆坡場比較準
不過都要去台灣小巨蛋開到show先叫衝出香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞