skull n bones有冇討論?

451 回覆
2 Like 30 Dislike
係咪要升爆帝國先有咁高?
升爆帝國+非洲加成+佔領全非洲
玩幾多個鐘先做完
架船上咗9要換炮見仿啲黑市系統玩唔落去
濃烈嘅ubi刷任解鎖又嚟
你當100~150粒鐘,頭3日公測已經解晒全部任務,之後開始解活動開廠、儲銀圓升天賦,最麻煩係一開始d廠太細,每日要收幾次數

而家開晒之後輕鬆玩一早一晚收兩次數順便送貨打錢、收材料,之後無嘢做了
佢成個大區另外有加乘?
唔係淨係小區咩個百分比
航線有加成,黃色線就係相連嘅廠加成,所以要佔多d
工廠航線越多、產品越高級=每小時銀圓越多

天賦係邊度升?我好似仲未見過天賦?
藏身處枱面張地圖,可以睇排名同升級銀圓加成
哦,咁我齊,我以為話佔哂成個非洲海岸會另外再有加乘
最下面個堆真係懶得去佔,又無線又山卡啦
官方改左黑船個密度
可以今晚再試下
黃金酒係指掌陀者走私個隻
咁我唔走私前題下係咪可以考慮整完d野拎哂去賣
賣俾玩家好過
隻game的確可以完全唔做po8任or收數
咩都用錢買到 除左skin
我就是例子
情願打pvp 打要塞都唔會收租
唔怪得依家送貨個時一出就6艘黑船衝埋來
佢改低左,你打完6隻再生6隻耐左,之前就係生好快d人當守塔咁打黎刷
我唔送貨者,因為本身收數佬已經夠,純粹想知黃金酒係咪直接將走私貨賣比NPC者,我唔夠係銀幣
黃金酒賣比主城大佬 1000枝就250k
長距炮都冇咁貴
感覺咁多種船,支援最好用,識回血

而且5階支援艦個倉大過前杆個艘18節船,運貨唔驚唔夠位
被動收入
再生父母
終於可以做退休海賊
隻野設計得幾好 但進步空間太多

同埋珠玉在前有黑旗個行船mode 難免比下去
18節快船節省三分一送貨收數時間
但個倉成日無位

你哋平時打幾多補包同炮彈出海
btw 送貨係唔需要帶貨喺身,去哨站交收會直接喺倉交貨,(移動中)果個直接打爆
100個回血 二千cannon balls 500努箭 1000投石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞