skull n bones有冇討論?

451 回覆
2 Like 30 Dislike
skull n bones有冇討論?
玩左beta 徹底失望 垃圾game
鍾意個題材,其實都幾好玩
玩緊
冇得成班兄弟衝上人地船劈友,不了
Closed beta個陣未完新手村已經唔想玩落去
留名跟進
玩番黑旗算吧啦
好玩wor 有得慢慢升級隻船
又有得做貿易
垃圾
仲有勁多
玩完BETA覺得幾好玩 巳買正式版
除左無得親身玩近戰, 其實成隻GAME都自由好海盜
核心船戰都整得唔差 任務/支線都多 船同角色都係自己DIY同砌幾欣賞 代入感幾強
同其他人PVE / PVP個系統都算有趣 可以一齊打地 打BOSS船 打任務一齊搶野走私
題材可能冷門左小小 但係叫做正常唔係伏個堆 (相比某聖歌, 某黑妹....)
最鐘意係有得簡唔同裝甲
玩得唔多, 仲係第一隻船
前炮用半加農好似散彈 好鍾意睇岩風向用全速帆衝撞
直插過去再開炮中出即飛 好易撞到人入水以弱勝強
好期待後面咁多款船同炮可以點砌 初期你用咩戰術多?
買左先
其實最麻煩都係冇野團組隊攻城打世界王
我兩邊用進水加農炮2 前面用強化蛇炮
到係爛腰衝埋去 再零距離全彈發射
我前後左右都係用遠距火炮,輔助位用火箭
我想問 去到有個任 掌舵
要我同供應網互動
但我一入供應網 佢話 目前沒有可使用機會 叫我先打d 海寇
卡左係度唔個點做
呢隻都好糞連登船都冇埋 一登就完
登船變成一種快速收頭技術 係有小小奇怪
佢主打船隻海戰同航海 咁刪減左近戰又的確更適合多人遊戲同埋小樣系統要平衡
見d船分坦補輸出
但係又唔覺有大集團艦隊戰
咁好喇 當我開支援船 我邊度搵人組隊先
半成品都不如
玩完新手任換船無耐 巳經有pve 掠奪據點戰 可以好似MH咁叫街場人一齊打
中後期有臨時海上活動打海怪 打Boss船 或者搶寶藏圖
你求其係個海度都可以邀請其他人組隊 仲有海上npc 船隊會撩你打….
上船斬人skip左仲好 其實好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞