[海蛇找數切賓州]曼聯終極FF轉會吹水區 [2607]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
喂,8月我講呢D野個陣比人怒屌架
鏝妓full team 作客維拉輸鳩埋tim 啦
唔見佢地賣saka haaland 重建? 屌你都on撚鳩
而家都屌撚柒你啦
有個首富做班主, 全球top 5 收入球會
講到要賣自己球星搵錢? 冇病下話??
管理廢同有冇雄心兩樣野,如果淨係想賺錢,後費時代就唔會洗咁多錢,洗多咁多錢又達唔到理想成績係關管理問題
你講嗰兩隊唔使重建
正值高峰重乜撚建
你講到作客維拉55波好失禮你丫嘛
佢地輸鳩埋啦, 仲唔夠柒? 點解人地唔使重建?
迷條韓職廢柴迷到自己都廢撚埋
過撚到FFP再講啦,玩爛哂條數重建條毛咩,買多個人都綁手綁腳,贊助條款又比鄰居玩爛哂,紐卡素個老細仲有錢啦,都係要賣人搞好個FFP

占蛇買得咁少股份佢車大大舊錢落去搞好隊波會令佢買埋其他部分股份個價再貴好多,佢而家入主都係搞好個會自己條數先,好似妓個高安基咁都係買哂股份先大大舊錢掉落去

真係少少野就以為隊波重上高峰咩,連D高層都未請齊人呀
維拉聖誕期後,輸多贏少
維拉贏曼城阿仙奴嗰陣係走勢最好嗰陣

不過你鍾意撈埋一齊黎講都無所謂既
大家睇既野都唔同
曼贏維拉廢

妓鏝輸 維拉勁

基本上點都係我地垃圾
就算係要賣人都係賣deadwood 先啦
賣辛祖VDB 百力支米路華記白lin麥龜麥湯 甚至福自轉bruno 都先過賣海倫啦下話
要賣都係賣啲邊緣同唔啱洗嘅球員,猁都唔會放沙拿比中東佬,鏝唔會賣迪布尼,以前球玉唔係自己要走都唔會賣比皇馬,曼聯係自己管理柒先攪到洗大咗,唔係冇錢
維拉咪就係輸完俾我曼之後由盛轉衰囉
12月頭連贏妓鏝
boxing day 就輸俾我曼
定係差咗2星期又唔計?

用錯例子就認啦柒頭
死雞橕飯蓋on99 咁
鬼叫買左堆水貨
好多人仲當以前,有無限金錢可以無限用既年代
M子講係要清deadwood先過班主力
執番件大衛韋拿托迪李華度返黎仲有得諗
醜到
波係圓嘅~~
有冇gakpo nunez咁勁先
點都好用過馬撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞