[海蛇找數切賓州]曼聯終極FF轉會吹水區 [2607]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
光頭佬都可以客串

人緊係越多越好,唔計錢既話
但華拉尼人工又貴,又多數唔續約
今年得返足總杯、英超,自己FFP 又爆,早啲減磅咪好
本身都係差唔多

kane,奧森漢>兩個前鋒>海龍

紐尼斯>加普+安東尼>安東尼

金玫裁>伊雲斯

FDJ>拉比老母>米路

只係比完目標同類型,梅狗都會搞唔掂咁解
呢球長傳黎wo,又睇都唔睇就鳩up?
史高斯.
Kim又大舊又快 成隻怪獸咁
明明有哂 release clause 果陣吹到就黎到
都可以最後比拜搶左
都唔知班人點做野
不過av真係勁左好多
個心態同銳利度都係贏波feel
主場球迷應該好多年無睇到呢啲波
rc 7月1號生效,拜狗一出手就無了

你係球員都識揀踢邊隊
https://www.instagram.com/p/C3OZJb8t41e/

華記2:1之後走去屌鳩雷狗
https://youtu.be/WG9NM8SdiiA?si=JU99EpVx--Kemjaz

自己睇片,好多球都係傳比佢個波仲彈彈下就傳上去
左右腳都出到波,如果OO有佢7成都已經好夠洗
可以同球員簽定協議先
同女人一樣
Go back to kitchen

唔識又要扮識

買嘅人得短馬同海龍叫做對辨啲
中堅有價有市唔憂賣,球員經理人一定等最好offer

曼聯又唔是吸引到可以講now or never
尋晚其實有幸運成份

Av 爭啲贏
下下射nana 心口
係勁既,只係點數錯配
佢地個班主唔少野,全英超得5隊有錢過過佢,19/20升班返英超後已經洗左£500M,今季仲請埋MOCHI做DOF,成隊波係有心爭標
起機得咁快
唔識射地波姐,高D既波又比佢接實
記唔記得光頭佬客串左閘幾咁恐怖
華記係要用埋呢幾個月啦
佢總要有派膠quota
唯有希望係贏緊3球時用咗佢,3:0變3:1或3:2都冇問題
頂得住唔俾傳統big 6 拆骨先算
暫時睇唔出佢地有能力爭標, 前四都蚊水
同白狗, 紐狗差唔多level, 爭歐戰就差唔多
朗隊
之前做好好先生
好多真心說話都冇講出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞