[海蛇找數切賓州]曼聯終極FF轉會吹水區 [2607]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
屌,兩隻翼用多賀撚一倍既起腳先入到同人哋一樣既入球數
綠木同amad就算啦
唔會有機會
係串既就玩大啲好似雲佬咁串法丫嗎(雖則佢係比人串先https://youtu.be/-9RPg_X9lZ4?si=ueqsCEscDDW54sKi
幾時可以停止呢個謠言

麥湯澄清咗勁多次,佢一生人喺青訓只係打咗唯一一次前鋒

仲要果次係個前鋒缺陣,成隊冇人先搵佢做
百力滋作客疤1g1a
麥湯後備出嚟湧上去頂頭鎚就啱架啦 正選就不了
“People always said: ‘You played as a striker as a kid.' I never played as a striker.

“I played two games there with [former Reserves coach] Warren Joyce because we had no striker. So, whenever I score a goal, people always say: ‘He used to be a striker, that’s why.’

“I never used to be a striker! I’ve always been a midfield player, a number eight, so it is funny when you hear stuff like that.”
卡斯今場應該係今季最好
上場好d 喎應該,今場一早拎黃已經綁手綁腳feel
Aerial duels
可能因為綁手綁腳,少左啲完全唔中既落鏟
之前勁礙眼
lm
有睇哂成場波既就真係唔知有咩好J
進攻上除咗斬咗球角球比麥佳亞二傳比賀撚入波外真係唔知佢有咩建樹,有球做得好靚既反擊傳到比佢空哂後上射門射咗腳藍天射球,去到下半場仲開始係己方三閘線成日出現拎波功能上好似同OO卡斯重叠咁

反而佢今場防守上建樹仲多有好幾球佢都衝返落黎塞返住啲位同封到傳球
麥龜係蘇sir 時期都有踢得好嘅時間 幾時?
true, 今場般奴進攻完全無建樹,只係一名攻中版嘅自轉
唔明點解有人會比佢呢場高分
其中一件換mctom咪可以超真撚
海撚第一季嚟講真係合格有餘
希望少啲傷
蘇二
第一季踢英超,所有賽事踢咗2098分鐘有11入球2助攻一啲都唔失禮啦,仲要唔好忘記曼聯啲翼鋒係無傳波制
正評
你吃能屎拉又走數
除左般奴差啲 其他都唔認同 尤其派飯今場起碼無衝入人群
不過都已經比前幾場好左啲 主場對般茅個場應該係般今年最閪既一場
你用後邊三個同阿木比
自轉 滾返去荷甲算啦
有祖 還未夠料踢正選
amad 同百力枝 應該無咩機會上場
其實就即係人好似好多,但用到既無邊幾個
全部都係散紙上唔到大檯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞