想入手10-13年 c200 點睇

59 回覆
1 Like 1 Dislike
巴打好燥底
Benz 好少野壞 , 係留意冷氣 例如 凍唔凍 有無風
試下大啖油 轉波順唔順
記得篤電腦

舊款我覺得Benz 少野壞過BMW( 個人睇法)

多謝
另外 巴打知唔知 kompressor同cgi 副計有咩大分別 兩副計係維修保養有咩要注意

CGI 就慳油d 不過唔significant
維修保養 就睇彩數

講真二手車 一手車都係撞手神

你驗車記得篤電腦就知有無壞 同埋 搵間資深d 驗

1 廢氣排放 w204 有少少問題 不過唔駛緊張
2 睇下有無引擎漏 , 佢地摸摸就知, 一漏就成個引擎換

買完 加多少少錢 換c63 包圍
包你錫架車錫到痴左線

我都覺w204 好睇d

AGGER

BTW依家W204包圍套裝換埋鈴要成2、3萬
(前包 後包 裙腳 沙板 頭唇<-套裝15-18000 AMG四出喉(有3條係假狗)5000 18"AMG鈴8000)
依家新款C200個尾燈真係好嘔心

C200尾燈同cla一樣不能接受
Coupe版反而幾靚
W204 好撚柒
話型果D用屎眼睇野

我呢架w204小改款 有跑味
唔咁講話型 但我諗唔算柒既
唔知你又揸邊款呢?

識貨 加左個包圍後感覺唔同
如果唔係換左車 一定同你相見
試下大啖油 轉波順唔順
記得篤電腦

多謝
另外 巴打知唔知 kompressor同cgi 副計有咩大分別 兩副計係維修保養有咩要注意

維修保養 就睇彩數

包你錫架車錫到痴左線

我都覺w204 好睇d

AGGER

(前包 後包 裙腳 沙板 頭唇<-套裝15-18000 AMG四出喉(有3條係假狗)5000 18"AMG鈴8000)

Coupe版反而幾靚

你講新款?

認同

新c 仔個尾燈好小家
試下大啖油 轉波順唔順
記得篤電腦

多謝

維修保養 就睇彩數

包你錫架車錫到痴左線

我都覺w204 好睇d

AGGER

Coupe版反而幾靚

你講新款?

認同

新c 仔個尾燈好小家

2粒lin咁
買架棍仔上黎開POST問
但睇黎睇去都係睇D10幾年前既錢七
仲要屌人W204係老爺車究竟係咩玩法

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦

含下撚先啦傻仔
你搓緊W204前期?
串親你?
死窮撚

窮唔窮出黎比下囉
我係鍾意個款先揀呢個款
又唔係揸住果10蚊筆直週圍問人咩車好

廢話
你唔鍾意你都唔會買啦
我依家話你部W204好撚錢柒呀
你鍾唔鍾意個款關我屁事咩

笑到痾爛屎
同埋點解得返個amg badge
但型號個badge又唔見左
真心覺得好柒 理得你架車識飛天
咁都有得罵戰
買架棍仔上黎開POST問
但睇黎睇去都係睇D10幾年前既錢七
仲要屌人W204係老爺車究竟係咩玩法

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦

含下撚先啦傻仔
你搓緊W204前期?
串親你?
死窮撚

窮唔窮出黎比下囉
我係鍾意個款先揀呢個款

廢話
你唔鍾意你都唔會買啦

笑到痾爛屎

公道啲講w204少柒
條友部amg跑味車就好柒

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦

含下撚先啦傻仔
你搓緊W204前期?
串親你?
死窮撚

窮唔窮出黎比下囉
我係鍾意個款先揀呢個款

廢話
你唔鍾意你都唔會買啦

笑到痾爛屎

公道啲講w204少柒
條友部amg跑味車就好柒

將部 benz 改到有 mk 味有啲 over 左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞