想入手10-13年 c200 點睇

59 回覆
1 Like 1 Dislike
Benz 好少野壞 , 係留意冷氣 例如 凍唔凍 有無風
試下大啖油 轉波順唔順
記得篤電腦

舊款我覺得Benz 少野壞過BMW( 個人睇法)

多謝
另外 巴打知唔知 kompressor同cgi 副計有咩大分別 兩副計係維修保養有咩要注意

CGI 就慳油d 不過唔significant
維修保養 就睇彩數

講真二手車 一手車都係撞手神

你驗車記得篤電腦就知有無壞 同埋 搵間資深d 驗

1 廢氣排放 w204 有少少問題 不過唔駛緊張
2 睇下有無引擎漏 , 佢地摸摸就知, 一漏就成個引擎換

買完 加多少少錢 換c63 包圍
包你錫架車錫到痴左線

我都覺w204 好睇d

AGGER

BTW依家W204包圍套裝換埋鈴要成2、3萬
(前包 後包 裙腳 沙板 頭唇<-套裝15-18000 AMG四出喉(有3條係假狗)5000 18"AMG鈴8000)
依家新款C200個尾燈真係好嘔心
試下大啖油 轉波順唔順
記得篤電腦

見過外國有個排名,見到整車成本 328i係榜首

唔係掛...好中意呢部 f30

我估係E46
試下大啖油 轉波順唔順
記得篤電腦

多謝
另外 巴打知唔知 kompressor同cgi 副計有咩大分別 兩副計係維修保養有咩要注意

CGI 就慳油d 不過唔significant
維修保養 就睇彩數

講真二手車 一手車都係撞手神

你驗車記得篤電腦就知有無壞 同埋 搵間資深d 驗

1 廢氣排放 w204 有少少問題 不過唔駛緊張
2 睇下有無引擎漏 , 佢地摸摸就知, 一漏就成個引擎換

買完 加多少少錢 換c63 包圍
包你錫架車錫到痴左線

我都覺w204 好睇d

AGGER

BTW依家W204包圍套裝換埋鈴要成2、3萬
(前包 後包 裙腳 沙板 頭唇<-套裝15-18000 AMG四出喉(有3條係假狗)5000 18"AMG鈴8000)
依家新款C200個尾燈真係好嘔心

ag
新款sedan 個尾
estate /coupe
W204 好撚柒
話型果D用屎眼睇野
我鐘意205 多啲,好公子
W204 好撚柒
話型果D用屎眼睇野

咁邊架靚
放張圖出黎欣賞下
W204 好撚柒
話型果D用屎眼睇野

我呢架w204小改款 有跑味
唔咁講話型 但我諗唔算柒既
唔知你又揸邊款呢?
係唔係應該用原裝比較客觀啲呢

原裝W204至少羸W205個尾燈

205 尾斯文啲

我覺得 204 facelift 同205 都靚

205 尾斯文啲

W204 好撚柒
話型果D用屎眼睇野

我呢架w204小改款 有跑味
唔咁講話型 但我諗唔算柒既
唔知你又揸邊款呢?

W205 靚,型,個款個SHAPE都新好多 , 你話W204有跑味, 我諗你真係用屎眼睇野

贏你老味尾燈咩
老爺車W204
W205 全方面 都屌打W204 九千幾百萬次

贏你老味尾燈咩
老爺車W204

POST張圖黎睇下先啦
唔好淨係鬧啦
唔係講得粗口多就岩嫁
買架棍仔上黎開POST問
但睇黎睇去都係睇D10幾年前既錢七
仲要屌人W204係老爺車究竟係咩玩法

205 尾斯文啲

新E class 個尾燈都變埋差唔多樣

贏你老味尾燈咩
老爺車W204

POST張圖黎睇下先啦
唔好淨係鬧啦
唔係講得粗口多就岩嫁

W205 周街都係啦
出街望下

205 尾斯文啲

新E class 個尾燈都變埋差唔多樣

E仔尾燈無咁怪
新C仔尾燈好似射哩眼咁

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚
你部ES8 真係十柒幾年啦 屌你老母
笑撚死人

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦
你部ES8 真係十柒幾年啦 屌你老母
笑撚死人

7-8蚊買架3系
整車都可能整5,6蚊

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦

含下撚先啦傻仔
你搓緊W204前期?
串親你?
死窮撚

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦

含下撚先啦傻仔
你搓緊W204前期?
串親你?
死窮撚

窮唔窮出黎比下囉
我係鍾意個款先揀呢個款
又唔係揸住果10蚊筆直週圍問人咩車好

你部ES8最撚型啦
你自己咪又係搓錢柒
仲要最柒果部
懵撚

幾耐之前既事啊
部車送左比細佬TIM啦

含下撚先啦傻仔
你搓緊W204前期?
串親你?
死窮撚

窮唔窮出黎比下囉
我係鍾意個款先揀呢個款
又唔係揸住果10蚊筆直週圍問人咩車好

廢話
你唔鍾意你都唔會買啦
我依家話你部W204好撚錢柒呀
你鍾唔鍾意個款關我屁事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞