[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(60) 百變Fim寶駕馭不同造型迎接0219EASY|銀行長早日康復

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
SWAN Song 同埋 We got so much 聽落幾好
主打竟然走柔和啲係咪想試下PN咁
之前成日話鐘意收錄曲既慢歌好耐聽
今次唔用快歌洗腦主打都幾好

最期待Swan Song已經覺得會鐘意
不嬲第一首出一定係intro啦
所以之前有ching都話要之後先知首主打係點
Eve?
到而家都唔知歌名點讀,繞口杉手
副歌又韓文
唔好話路人粉,Global fans都唔知點跟

Impurities直頭可惜
MV同隻舞又好睇
歌都好聽
但成績就唔好提了

PN叫喜出望外
簡單英文歌名 簡單英文歌詞
跳舞challenge+年尾打入西方市場助攻

至於主打
Antitititi同Unforgiven
唔可以話唔成功
但就係爭一步

由團名到每一首歌基本上都要Google同查字典
今次“Swan”估下幾多人識讀&識解

明顯今次GIDLE新歌想抄返QueenCard成功經驗
(好唔好聽另計)
但隔嚟團都捉到路
真係
歌都未聽
之前大家都冇諗到perfect night 可以爆到咁啦
所以……樂觀d
Swan唔個唔識掛..

Like swan swan swan..
有d輕快嘅hiphop?
禾真係唔太識
真係要聽晒成首歌先知
https://twitter.com/epicurea_n/status/1757064244653392367?t=3hR1y_W8pxebw3y5T-LW9w&s=19
由櫻響weverse po度簡單介紹左首easy係點樣嘅歌
主打唔同左曲風

We got so much 係咪之前唱過
應該PN前已經定左主打

反而我覺得PN似係想試水溫
係 之前tour唱過
唔怪得好似聽過咁
再簡單啲講 行梗ive 條線 似係延續梗仙曲風格
真係睇吓大家想要好聽嘅歌定係要炸場hyper嘅舞
https://youtu.be/4Ylc0VmXwTY?si=HA0XjSTkNMNBCzFk
同之前Oh!8 NEWS封面一樣
唔知內容係咪一樣定會係完整版
其實風格始終會轉,都係根據翻個trend同成員狀況,我都無諗過咁快會轉,因為過往急轉風格都係炒車收尾,我哋仲有另一缺點係團太新fans base唔夠大,又唔係新牛果種大爆女團

應該今次主打或者嚟梗主打其實都一早定好,成個project都要唔少時間準備同修改,何況成員會參與埋填詞,當初perfect night基本上係eve後期已經開始制作,都要成大半年時間先推出

點都好,各位成為通胖嘅人,加入咗就一直支持落去,成績係其次
ig咁多人詐型嫌唔係快歌
韓?
trap點會係行ive條線呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞