[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(60) 百變Fim寶駕馭不同造型迎接0219EASY|銀行長早日康復

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
開局差咩, 我覺得係今代算top 喎,
每個member 都好有特色, 歌好聽又好睇. 團綜又做得唔錯
我係見好多地方都已經當依個人唔存在咁
其實唔可以怪佢嘅,都係搞下笑,不過之後開始就有不斷有啲負面新聞&唔太順利
六翼天使一開波就少左隻翼 你話呢
開局差係事實 但係fim寶有依家嘅人氣 全靠車櫻既舊fans+佢哋嘅努力+好嘅production+5個人5種魅力
我係團粉都係咁講,fim寶一開始本土知名度唔係大家想像咁高,同樣izone櫻采都唔夠元英一個,同期仲有其他五常,講真有幾多人會對其他團睇所謂「實力」,好聽就好聽,樣靚就樣靚。係校慶同年末表演先畀人知道有個團咁跳得,成個表演係睇到人哇哇聲果種
真,個時I團食左頭一水,而呢邊負面新聞不停,大慶後先開始吸到路人飯多人識
已經唔記得左有呢個設定
隔離雙塔開波係幾屈
宜家後追追得番真係好勁
而家係咪都算追得返?
唔知perfect night 有冇助攻到今次cb
仲要今次全部歌都有房時赫
感覺都幾大壓力
有冇人覺得雙塔人氣勁到 對其他隊友冇乜印象
每個成名既故事開始都係kick kick 地
銷量方面就唔會差,音源榜都係少危,但多咗新粉追榜無咁難,我自己覺得依家嘅女團係睇綜合實力,睇唱功就聽solo啦
IG數字反映咗啲嘢
我都係咁話
幾時出場又唔知
出場唱幾耐又唔知
其他團又冇興趣
非引戰
但I團暫時嚟講真係人氣最唔健康嘅4代團最慘係公司都成日有意無意加深呢個現象
邊團算健康?真心想問
新牛
Fim, 之前韓網先有個po用小卡定封專嘅價錢比較, 得fim全員正數
A團n同g都開始有d上力
師妹雖然忙同丹爭d, 但成團太勁都唔需要擔心
G團冇咩留意, 但平時SNS望落都唔差得遠
冇撚柒錯 睇女團最梗要係跳舞又齊又好睇 同埋睇表情管理
個樣靚唔靚/唱live穩唔穩定都係其次 淨睇靚嘅話大把演員屌打idol 淨聽歌一樣俾大把歌手屌打
再者就係性格又者綜藝能力 依家idols間唔時要上綜藝 如果成碌木坐係度真係扣好多分
所以我車世一
不過最簡單你睇網上面邊團最常出現「XXX與孩子們」之類, 就知邊團最唔健康
一轉5個人啲chemistry 好到不得了,6個人嗰陣硬係比人感覺有啲尷尬,好似就住就住咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞