[高達扭蛋/盒蛋討論區 19] MSE / FW# / G FRAME / MJG / SDFC / NX etc

674 回覆
3 Like 2 Dislike
$?
tg@DTSquare
呢set 要齊同唔係炒價 勁難先搵到
放棄啦出完呢幾隻
佢當出完g架啦
wing又係出完tv w就當完

真係有心出既
你睇下x、00、gp系佢點追住出
鐵血又係同w一樣得一隻
多謝巴打詳盡解說

呢隻
古尼捷表示
26、27都有隻0079
28輪到勇士掛

水星後期做到封面嘅機又出哂咁濟
SEED劇場版剩返嘅應該放EX?

一日未死line MSE仲有可能性
EW五子+多3 擺EX賣 瞓住都贏
THUNDERBOLT堆魔改量產機 幾啱放通販出
頭幾日出就要買,我果陣買全套先240
EX幾錢我真係唔介意
佢唔好死LINE就得
貴左成舊水 sosad
第一彈仲貴,快D再販夾死佢地
唔會啦 都賺到笑
佢地見到大賣就keep少少貨拎黎炒
到你抽咗兩盒盲盒都係武器包嘅時候
你就會覺得寧願去蛋機抽仲好

利申
長期都成套買
除非出街忽然見到想扭
我都有諗過成套買,$150可能真係抵過抽
但有時只想要一兩隻,又要捕住邊到有單買

下彈27我都諗成set算,通販應該唔洗訂呱
28彈最快都要11/12月
其實你想單要可以上fb 相關group 徵,一套買某隻唔想要又可以放返出去,總好過你抽極都冇隻啱又嘥錢,除非你想過下手癮
fb account被cut, 好耐無上過
通常都係旋拍搵
試下再申請fb acc入group望下先
近幾彈同再販已經跌到$130/SET
諗唔到有咩理由去扭

SDFC年代交咗唔少智商稅
勁憎"扭"蛋
不過仍然買咗N年前笨大第一部1/2扭蛋機
荷里活廣場個扭蛋展賣$180定2XX
買咗咁多年箱都未開過
我都係去旅行先扭,原來成個post都無人扭
01好似再販?希望平價入返RX-78 + 綠渣
有散收散
無散食SET

去旅行 手痕扭就無所謂

50蚊 hkd 扭一野 寧願比150食成set 拆關節武器好過
有啲group 見你新ac 以為你假ac 唔批你入,最好自己諗計降低人哋懷疑度或者直接dm group 主批你
想問下 MSE可以用咩做滲線?
唔想畫到出晒界又要抹 你又唔介意淺色 可以學我用0.3m 鉛芯筆 效果唔錯
https://www.taghobby.com/archives/772212
FA都出透明唔知幾錢
分分鐘貴過hg透明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞