連登VR集中討論 APPLE參戰 VR大戰正式開波 Meta Quest 3(26)

213 回覆
2 Like 1 Dislike
睇落都係加鏡片安心D
痴moon貼
128 同 512 差成千蚊 好糾結
新有菜套新vr片真係好正,特別係腳交果part,好有逼力

MOODYZ初VR ありながいっぱい射精せてあげたいな VRの天才“新ありな式”オナニーのお手伝いしてあげる5シチュエーションSP
https://moodyz.com/works/detail/MDVR276?page_from=actress&sys_code=73589

PSVR2有冇得同quest3鬥?
有眼球追蹤
唔記得PSVR2有冇彩色透視環境, 好似quest 3咁透視有彩色可以玩AR
無 如果係你想講眼球追蹤 有Foveate rendering都要隻game支援先得

Quest 3 Pancakes lens贏晒

PSVR2 仲係用緊上一代 同Q2同級
利串 用過PSVR2
咁同價位PSVR2出PC都係無人買
我會想買PSVR2就因為RE4 remake

聽聞好似PS5獨佔,最怕買完就話PC都會出
lm
希望之後既發展可以愈黎愈輕便化
不過依刻都有想買既慾望
但仲諗緊邊樣適合自己多
單純想買黎訓係床睇Netflix YT
如果可以用LR黎執埋相就最好
額外功能雖然未必用得上 但有當然再好啲
Apple果隻符合要求 但要買太麻煩
暫時個價位買得起但又覺得唔值得
始終岩岩出似搵白老鼠
要買應該都係等之後既億數
支那品牌 雷鳥Air2 好處係可以用PS5玩
但個投影螢幕好似冇想像中大
加上支那品牌 驚流流地 不了

Quest3仲觀望緊
雷鳥深水埗有試玩 去price.com搵下
試過佢同quest3
淨係睇片佢係好過quest3
輕啲方便啲 前提係你用android 電話
iOS 又要買多舊野
我見佢有pro同air
上網睇過評測,好似話會有閃爍問題
同埋過個投影好似唔大
有機會得閒過去再試試

不過講真無論咩牌子都好
感覺上好似再一兩年應該會進步好多
人在日本,買咗PSVR2, 諗緊買唔買埋quest 3返UK (平£110, 雖然無保)
想問吓日版quest 3連wifi 5gz係咪要另外set? 你哋買日水多唔多問題? 唔該哂
其實除咗火牛 全球所有版本其實係一樣

5gz WiFi 無特別嘢要set 我由Q2照用到Q3都係咁
唔該哂,咁我喺呢邊買埋啦,早買早享受
原本諗住睇吓UK quest 3復活節會唔會有sale (機會微)。
BTW, PSVR2日本平UK£200
雖然好憎佢條線,Horizon/GT7冇興趣, 但都想玩吓RE8同RE4 VR版,希望遲d會有多d獨佔
啱啱買左quest3等送
換左勁顯示卡成年終於有用了
頭帶夾法 分兩種

無聊 幫佢執骨
有無裝左面sofia果個MOD,每次做任務好似三姑六婆咁,幾百句野講
仲癲過女大J

iPhone拍完可以點樣睇?
而家無裝 以前裝過 太多野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞