油卡/入油折扣討論區(41)窮撚/新手專區 [唔通支油先係出路?]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
大窩口有冇話咩日子/時段-$8.5?
Esso今日折扣7.6/6.4>支化
[member]真折扣計 Esso $7=支化$7>支油$6.5
我睇消委會講今日支化大窩口站折扣8.2
呢樣野又部份正確
好唔好燒就唔知 奶野就一定係有分
之前shell出事單野 都係個別油站
始終佢個地底油缸保養都會影響油品
大窩口站係咪即係青山公路近國瑞路嗰間?
唔該晒師兄,睇吓一陣放工兜唔兜過圈先。

有興趣就去買嘢同申請。
岩26人士
點解香港要用油卷咁撚on9
係要撚一撚d客
留名睇Esso$7+貴油平入還擊
大星真係無油卷
轉會
早兩日咁啱經過esso即刻拎定張橙卡4月轉會
易賞錢X Esso Smiles團體咭會員於香港Esso或東方石油油站入Synergy™ Supreme+特級汽油專享即時汽油折扣每公升$7/L,入Synergy Extra汽油享即時汽油折扣每公升$6/L。連同所賺的Smiles積分,折扣相當於$7.6/L及$6.4/L。
逢星期四到任何一間Esso或東方石油油站,或任何日子到指定Esso免費升級油站更可享入油免費升級至Synergy Supreme+特級汽油優惠,汽油折扣高達$8.79/L!

同去油站拎嘅灰卡有咩分別去油站拎仲唔使消費$500
油站唔係拎橙卡咩
兩張卡基本減幅唔同,減$7/$6 vs 減$6.5/$5.6
唔係間間油站都可以隨時拎到灰卡。

同埋普通灰卡只減$6.5(貴油),但依張一開波就減$7.0,已經好唔同的了。
能源大法玩完左
入邊間最抵
係咪Esso 500 送160
呢幾日 可以用1分
500送200
橙卡唔係本身都減緊7蚊?
1.6
橙卡只係今個月逢星期二及五-$7,其餘時間係-$1.6,要搭油券先抵用。

BTW,原來我貝貝GO+係-$6.5😂😂真係完全唔知。
唔鍾意嘅就PASS啦😂😂

由2024年3月28日至4月1日,X CARD會員享中石化超級汽油折扣$8.38/升,連同3倍積分相當於折扣高達$9.09/升*,而中石化汽油則享折扣$6.5/升連同3倍積分相當於折扣高達$7.07/升* (麥當勞道、堅尼地道及山頂道油站除外);活動期間入汽油單次滿25升即可獲贈中石化超級汽油$8.38/升電子折扣券1張。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞