油卡/入油折扣討論區(41)窮撚/新手專區 [唔通支油先係出路?]

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
d人話唔同油站d燒得唔同
根本自己呃自己
全部先入為主,中國牌子就係唔好
唔好咁樣先入為主人先。 我諗好多師兄都會認真諗,始終揸車的人自己,坐的人屋企人。

即係 Iphone 都係中國造,質素都可以好好。
同時 爆炸機都有中國造,質素可以好差。
睇下公司比幾錢,QC 幾多嫁jei

自己用過咪知。
暫時係咪都係esso 同 中石油做最多優惠
之前揸26,入邊間都冇所謂,依家轉左渣46要格下價先
最多優惠係兩間中字頭,
ESSO可以話排第三。
(唔計能源大法)
橙卡加app油卷 有無分星期幾贏到灰卡 如果免費升級站又邊個抵
唔係啲油燒唔燒得既問題,而係又唔係冇得揀,一定盡量唔會幫襯支資
Esso>支油=支化
Esso 拎張卡 + app劵減到幾多?app劵每個月大約幾錢?

利申:用量大,同埋屋企人唔識換分/配合credit card

紅卡減$7,都好似多過支化$6
如果唔計能源大法,唔係Esso 星期六送200+雙倍分+升級站最平咩?
手持Esso灰卡 想問點入/星期幾入最平
1分 500 送 200
免費升級最平
支化唔係6
想問下恆堡會卡而家係減幾多
想計下去邊入油平但發覺原來汽車台變左收廢
支代禮拜六日-$8+3倍積分。
8.5喎
仲有張$10 coupon月尾過期
加德士其實紅卡點玩 又話要買油 又要拎卷,拎唔到卷減幾多
$8.5要指定站點定計埋分先?

支化一般站點淨現金回贈暫時去到上個週末都介係-$8。
唔駛識喇,應該玩完咗。
真 冇咩人拎到
esso > 支化 ? for real?
我呢面支化減得多過呀嫂喎
就咁walk in都有得直減?係咪星期五六
拎住張X CARD 直入就減
去埋指定油站再減
(我去大窩口果個直接減上減 最終折扣$8.5 呀嫂都做唔到)
不過我仲有2張10蚊折扣 4月30號前直接每L扣$10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞