[Web][215]尼奧寵物Neopets! Is just me or the site down

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
全靠喱個網咋,電話都用得㗎,人人都做到的:
https://impress.openneo.net

佢所有衫都list哂出嚟,全部分哂唔同zone,任試唔嬲
我通常會搵返啲species-specific嘅衫,會易襯啲
依家無咁好心機襯,以前都會, 呢個網依家有時用用下會輕咗即刻無晒心機
八次
我draik連中兩次faerie已經笠咗水
賭仔心態 覺得好戇鳩架抽咗咁多次 但一抽中又無野
8次真係好黑
好耐冇見friend list爆人
咁啱dari bori張圖又出唔到 又要連抽咁多次 真係諗係咪中bug
如果抽獎有兩種可能的結果,分別為「dari bori」和「faerie bori」,並且每次抽獎都中「dari bori」,那麼每次抽獎中「dari bori」的機會是1/2,因為有兩種可能的結果。

要計算8次連續中「dari bori」的機率,我們將每次中「dari bori」的機會相乘。根據乘法原理,我們有:

(1/2) * (1/2) * (1/2) * (1/2) * (1/2) * (1/2) * (1/2) * (1/2) = (1/2)^8

這表示每次都中「dari bori」的機會是1/2的8次方,或者說是1/256。

所以,在這種情況下,抽8次都中「dari bori」的機率是1/256,約等於0.00390625,即約為0.39%。
我都加咗

我隻 Kad 電咗做灰
堆灰變咗隻新嘢
petpet lab ray好似好少會keep到原本個品種
原來會爆㗎?
出新色未
https://forms.gle/5VyTVUJTJBYcaouz6

睇下有冇人報名抽獎
有就搞冇就摺埋
lm
未喎
要留咩?
點解我簡上面果2個唔比我去下一頁
唔想潛水黨唔講嘢就抽
都唔知乜水
留名
有咩可以抽
岩岩摷一摷SDB同gallery揀左件垃圾出嚟搞抽獎
留完報埋啦
我應該dum舊sss出嚟
新年快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞