[Web][215]尼奧寵物Neopets! Is just me or the site down

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
邊夠你個啲靚
+?
+5 ja
渣ga
邊夠你咁多位
輸錢皆因贏錢起
You do not have any winning bets!
我同gooblah誓不兩立呀
靚寵幾隻就夠
練寵三粒魔符石已經覺得好貴

雖然好無聊,但每日都要去競技場打少少返嚟
抽中俾Eo Codestone真係喊出黎
而家得46level 遲下唔知點變啲錢出黎練寵
原來有得打
見啲人話Koi Warrior會多啲機會出魔符石
紅色都會出?
紅色都會呀 每日最多可以打15個item
好彩一日大概3-4粒codestone
你講15個item我又有d印象
如果你個account夠舊,玩food club都幾賺錢

我見有啲人會喺隻寵100-150lv嘅時候,淨係練level至到250
有得入Secret Ninja Training School,用red codestone練會平啲

免費練level大法(唔包成功,事實上我成日fail):
https://www.neopets.com/~Birome
而家先知
Thanks 好實用
而家我靠food club 同battledome賺錢
但四個鐘練一次真係cover唔到支出
Restocking又唔夠人搶
宣傳一下:

依家尼奧寵物已經有中文DC群入面有超過50位成員,氣氛活躍。有興趣既朋友可以透過以下連結加入

https://discord.gg/yjF886QT
唔知點解覺得擲骰睇時間有啲上太空捉夢夢scam feel
我到而家都唔識restocking

我覺得做Weekly Quest都幾好搵(對於我喱啲窮人嚟講)
我記得開頭我用電話玩,唔知道做完每日任務,有得碌右啲,㩒掣拎2萬
我都係
restocking 好悶
同埋見到neo_truths D data 差唔多100% 最值錢既野都係比d ABer/botter 買晒 就冇動力搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞