[Web][215]尼奧寵物Neopets! Is just me or the site down

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁買幾多好
我仲有6個dsss
但諗緊洗唔洗買多兩個bundle
唔同ac都仲有nc剩,課多3張nc card就夠買

但又手痕有啲想買retired gram
大部分retired gram / capsule都係等佢地出黎之後,入面啲items跌價再同其他人換好啲
點諗都係dsss抵買啲
單純自己手賤想玩下
價值都係睇兩個因素:

- 件野本身係咪稀有,例如MME bonus、cap bonus、event bonus呢啲通常都會貴啲

- 件野可唔可以”make or break a custom”,另一個講法就係容唔容易搵到替代品;通常background、body effects、filter呢類比較容易屬於呢個類別;一冇替代品但又好用嗰啲,基本上升價升得快,未rerelease之前既Mouth be Gone同dark or moody filter都係呢類

DW通常唔會升得太高(因為supply多),但好啲嗰啲通常啲人會肯overoffer(因為搶手)
有錢人
CEO係neo既CEO?
冇錢
但all in玩尼奧
rich
原來真係會入啲群組㗎
我直覺覺得ceo就算唔喺度講嘢都至少會係cdrom

Let’s gooblah

得咗了
可以喺pet lookup到替換任何物件同屍塊
但之後要慳字數唔可以過4000
佢本身係偷偷地入左去 打算做cdrom
結果比fb群組入面d人發現左
可以呃自己隻寵冇zap做其他色了
好癲
想問用邊隻Browser比較好?
用緊Edge 玩Game 經常無反應
自製token
應該最近都lag lag地?
有咩名
又學到野

我之前傻仔到以為d 舊DW 而家仲可以染
點知拎左件OG 返黎發現冇得再染
個背景叫咩名
Stone Statue Garden Background
忍唔住課左金買+pet slot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞