【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (34) ZEPP TOUR開催中| 初の単独ドーム公演決定

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
話左會去支那
呢個post 應該啱啱好推到zepp完
講明係音番收錄,即係平日有現場觀眾嘅音樂節目做喺台下一齊拍手叫下然後可能會俾人錄到個樣嗰啲撐場活動嚟,仲要收錄時間得 15 分鐘點得嚟咁多時間有其他福利
上面位絲有時間想去咪試下抽,不過真係預入去睇佢哋錄一隻歌就走
究竟係夜遊特別少福利
定係正常FC都係咁
我哋個FC真似好好Hea
唔憂做梗係hea啦
成日都屌架喇
YOASOBI 個團隊到底知唔知自己係天團
我又覺得唔算特別少,正路 FC 咁啦,佢哋 Live 都算搞得好密想見嘅總有方法見
如果簽名合照呢啲先叫福利嘅話咁應該要去追 Idol 會開心啲
vaundy間中都出下冇公開嘅Making Off或者啲演唱會片
抽ztmy入會又有個徽章直接寄去任何國家
夜遊得間唔中幾張相同啲Staff notes
演唱會嗰啲就正路個個都有得抽(日本場)
本身都係諗住去9fing快閃2日,完全冇行程,報咗名如果抽中就去玩吓
簡單日文都識嘅,係驚到時報到嗰啲程序唔識聽聽你哋咁講都唔係好困難咁
https://yoasobi-onlinestore.com/s/n135ec/item/list?ima=4832

asia goods突發上架

【受注販売期間】2024年3月9日21:00~2024年3月24日23:59
https://www.yoasobi-music.jp/news/561403

依家可以用buyee 買勁貴
唔識玩無腦買可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞