【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (34) ZEPP TOUR開催中| 初の単独ドーム公演決定

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
睇緊炒價
啲貨仲少過online store咁款
2-3分鐘完售肯定貨預得嗰一百隻左右
唔係我交fc會費做咩
咁咪變左自己抽自己
乜嘢自己抽自己
應該講幫唔到乜都冇嘅人抽飛
個個唔洗付出有飛抽
開個fc先行做乜
直接公開抽算啦
new po lm
你咁講我就明佢講乜喇
我冧同行者只係幫人劃位劃埋一齊
你係日本人角度
本身有電話號碼 有lawson app
要一齊睇坐連位 咁另外一個咪一齊買fc
賺錢又真係咁賺
同時user又真係享用緊會員優先抽選
唔算係屌笨柒
要屌嘅 實可以屌 點解唔跟韓團fc啲規矩
一個fc買兩張飛 無限制

對於海外fans 主要係無日本電話 所以做唔到lawson app
變相同行者要俾兩份錢先處理到
當然你可以屌佢唔user friendly
某程度令jpop鬥唔贏kpop市佔率

我地海外 計埋機票酒店成本
想話拍拖一齊去睇都麻煩 的確係屌鬼
但從當地人角度睇 真係唔算啲咩嘢
https://x.com/mshg_png/status/1750726595198013766?s=46&t=E1dESb-f1Jszf1S_r_8fLw

今期造型屍迫害重心轉咗去Ayase

雖然對ikura都依然都冇好得幾多
我覺得其實 OK
配埋副眼鏡果種半末世玩味潮童 look 算幾夾d 曲風講真
Ayase呢個look去LA就好平常
都話明fc限定
要求同行都fc好合理姐
仲有cd DVD先行 sns先行 公開抽選
呢d冇限制fc咪可能可以分票
另外亦有海外售票 轉讓機制都未公佈
要約埋一齊睇係未需要呢刻抽fc
當然真係好想睇咪付出成本開多張sim同fc
fc應該至少兩次抽選先開其他抽選
正常都有 係咪睇漏咗咋
hoodie賣晒
3月10先截
到左先搞啦
你係咪撳咗下面個便利店付款?畀錢頁面會有兩個方法畀

信用卡畀嘅話你喺呢個位填完嘢直接撳「このカードで支払う」就得,會即刻碌

如果你拉到最下面呢個位撳咗「この支払い方法を使用する」係揀緊其他後付嘅方式,例如便利店畀錢或者 Pay easy 之類
你有冇水樽
冇就再落單算啦

1600,攝於旺角朗豪坊南夢宮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞