[聯賽盃四強次回合] 富咸 對 利物浦 2 救心

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實獌狗除咗派飯 有咩青訓係勁、上到位?定係我諗漏咗……?

(諗多陣加埋之前都仲有隻連加特 但而家佢地陣內都好似冇其他)
Greenwood 都唔錯
各位利子知唔知星期日FA cup 邊度有得睇live?
Greenwood就真係唔係唔錯咁簡單
覺得佢係利會仲勁過foden saka
9up下先其實博人傳漫畫好好幾好睇 唔好計畫得醜
而家d好鍾意嘅咩絕望感完全喺博人身上感受哂

利申冇睇動畫不嬲唔鍾意d原創
急不及待

想星期日睇4分3幻幻陣了
Charlie Scott
太多幻幻會頂唔著㗎
Nunez Gakpo Gordon
G38 McConnell Clark
Beck Gomez Quansah Bradley
Kelleher

Sub in: Jones, Elliott, Robbo, Szobo, Thiago
如果佢返利做到後備六號
就發達了
中場真係夠腳
收到風 Morton好大進步
Thiago sub in係咩事
Squad depth 第二梯隊

龍門唔駛買 有Kelleher
左閘唔駛買 有Beck
中堅唔駛買 有Quansah 平約續Matip
右閘唔駛買 有Bradley
防中唔駛買 有Bajcetic , Morton
8號唔駛買 有G38
右翼唔駛買 有Elliott
前鋒唔駛買Gakpo, Nunez, Jota輪換

可以儲$買Mbappe
老虎撚好忠心 Ig 留言撐沙拿
Back in team training
想睇佢踩草10分鐘
係咁意睇過吓,跟到英冠節奏 應該返到嚟踢到英超了
他倆是真心相愛的
我都係睇漫 我都唔覺博人傳好差 咒術咪仲撚衰
正傳火影都好on9
115個charge都入唔到一個就死左佢啦

點樣罰先係問題
夏天買個閘買個中堅就完
FSG又大勝
未back
其實唔單止係未咁簡單
而且係確切日子都未有
24/25球季 利閱兵

2 左翼 Mbappe /新翼 Diaz
2 前鋒 Nunez Jota
2 右翼Salah Doak
1 萬金油 Gakpo

4 兩個8號 Szobo Mac G38 Elliott
3 6號 Endo Bajcetic Morton
1 萬金油 Jones

2 左閘 Robbo Tsimikas
2 右閘 TAA Bradley
4 兩個中堅 VVD Konate Quansah Matip
2 萬金油 Gomez VDB

3 龍門 Alisson Kelleher Pitaluga

Klopp 2.0 28人陣容打4線江山
Sooner rather than later
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞