[聯賽盃四強次回合] 富咸 對 利物浦 2 救心

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有球幾條友等佢出波
佢偏偏出落個冇人嘅位
叫啫喱復出教下佢喇
高美斯以佢依家嘅多面性
應該場場都有得後備出
淨係得級大位一招既話腳下功夫幾好都比人捉哂路
識爆落底用weak foot出到波就會難守好多
下半場比大師兄教育左一球
不過好事黎既
果日咁啱第一日到英國
睇到自己青訓係其他英超隊有波踢都開心

Wilson
下半場近尾聲,巴仔有一下攞波好有技術,以前施舟都係咁樣,呃咗對方
養兵千日
好癲
沙擺到明真係想操fit啲
咁先有機會可以踢到決賽
依家擺到明傷得唔輕

仲要沙有咁多汗馬功勞
都仲要咁睇佢
你話如果第二個態度不嬲都唔好嘅
咁講都合理
有咩唔對路嘅話
換gomez/bradley入嚟
推taa上去

呢啲時候交學費最好
對球隊無咩代價
勉強都可以話係叫撳咗五分鐘平安鐘
大家覺得今季咁多個出場嘅青訓
邊個最有前途?
麻煩大家唔好答TAA

Doak
昆沙
Bradley
Bobby Clark
Beck
Gordon
McConnell
昆沙個朵已經嚇窒人
昆沙、Bradley
打得好同穩定,中堅同右閘又缺人,機會大把
Gordon 聽講下半季有機會外借踢英冠
Doak要睇傷完仲有冇傷前水準
McConnell 要外借,踢holding midfield需要實戰
Owen Beck值得期待,睇完FA cup再評論(我估應該會正選)
Bobby clark 呢幾場 show 到佢有球商同on ball既能力,跑動都好積極,高普都好信佢,應該都唔差
Bradley Quansah唔使講啦,一隊料
7個入面,我覺得前途會係
Quansah>Bradley, clark>beck>gordon, doak, mcconnell
話明屌字輩 咩拉邊落底撞牆配合 條友根本就做到只係唔想做 隔離隻圓規就真係廢姐
就算嚟緊中堅位置一個人都唔傷(呢個前設已經是不可能)
昆沙都肯定大把機會
成班玻璃心力架,

去望一轉twitter ig,個個力架都係到話高普侮辱緊埃及

屌佢哋老味,因間提早復出到又實奶哂鞋底

上位兩兄弟
Clark仲細
同埋好似冇咩特點咁
Doak就算冇傷都重有排磨練
個人技術係好,但完全唔識同隊友配合咁
Pressing好好,有盤扭,踢中場有突破
點會冇特點
Yes,佢同gordon not good enough,但係佢兩個入面我會秤gordon先啲,踢歐霸個場佢係好過doak
唔知文尼有冇可能冧壯非洲盃呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞