[聯賽盃四強次回合] 富咸 對 利物浦 2 救心

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我睇嗰啲小道消息好似話
Beck應該會離隊permanent deal去些路迪
唔知真定假

Clark應該今季仲會有啲機會
話就話有八個中場中
Mac 蘇保 宗 g elliott endo thiago bjc
但係尾嗰兩個係文員
Clark今季應該仲會有唔少機會
Gordon點都成熟啲
21-22嗰年話晒都已經踢咗幾場
有埋一隊入波進帳
Beck佢今季踢左兩間球會了,FIFA例下唔會踢到第3間
Clark實有機會,Jones嚟緊兩個月要錫住用
係wor
Beck唔知有無機會返返去登地
不過點都應該睇埋尖康復進度
18歲多機會過其他幾個20已經行前好多喇
閱兵

三叉 Diaz Nunez Jota Gakpo Salah (Gordon, Doak)

兩8號 Szobo Jones Elliott Gravenbach (Clark)

6號 Mac Endo Thiago Bajcetic (McConnell)

LB Robbo Tsimikas Gomez (Beck) (Scanlon)

RB TAA Bradley

兩CB VVD Konate Quansah、Matip (收league)

GK Alisson Kelleher Adrian

24常規+6個青訓
似唔會買人了
下年買一中堅一防中都收貨了
Free走Thiago, Matip
麻煩轟返兩個同位勁人

借走Gordon, Doak 買返個勁翼吧
憑佢肯留低坐多季後備都值啦
佢果隊最fit
尖準備復出啦
Nunez 真係進步咗好多
自信咗
之前真係以為倒咗80m 落海
morocco 如果好似世盃時期咁勁都好大機會攞
呢個都好 common 一隊強隊變動少 自然就老化
去到咁上下就大手換血
之前皇馬都係咁啦
屌 咁勁得唔得架
FA cup架啦
最緊要唔好大傷
操返大隻d真係大把前途
踢多幾年可以接vvd班
應該買件勁翼+後防
中場玩幻幻居多
diaz入波 無人讚佢 睇黎唔留得幾耐了
以為倒咗落海咁誇
主要係佢之前炒晒d big chance
但係咁樣絕對好過全場隱形啦
已經好大隻啦喎
佢似係鋼條型 同vvd一樣
其實以前既青訓廢到咩程度先對比番兒加青訓咁高potential
呢幾年受惠於脫歐,本土青訓質素好左唔少啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞