以後搭車女仔比咸濕佬望住係咪只能啞忍

234 回覆
28 Like 1625 Dislike
咁女人望男人多過2秒係咪發姣?衣著打扮暴露已經更加不能容忍?
點解女人望男人 男人唔會不安
美極肥婆望住我 我都會好撚不安
女權諗野唔洗講邏輯?
屌你老母成班臭雞
你社恐?
講真香港靚女算多啫
試下香港超過9成都係暗瘡肥婆毒撚
到時就調轉港男俾港女望兩下都走去告人視姦性騷擾㗎喇
搭地鐵見過有個阿叔係咁望住條女
後尾條女忍唔住,又唔出聲淨係望實返佢
最後個阿叔問你望咩呢
條女話我冇望你呀,但之後全程繼續望實個阿叔,仲要個人郁都唔郁過
最後個阿叔行咗去另一卡
我係隔離勁驚條女係白卡
連登真係充滿酸臭性罪犯,社會敗類嘅地方
露咗底

女人你要指明係美極肥婆呢啲極端例子你先不安

男人昅你呢?係咪基本上任何普通樣睇落好打過你嘅男昅你,你都已經不安?唔想誠實答唔怪你,你心裏最清楚,呢個就係女人每日要面對
出街成人畀女𥄫 發覺啲女𥄫仔唔會由頭望到尾 淨喺望我塊面 仲會望幾秒
望你咪望你囉
呢個POST D巴打可唔可以帶條女出黎比我喪𥄫你地女朋友對腳
估唔到連登仔咁大方
叫條仔車你出入囉
你應該向第三者求助
真,有時撘車見到人地同我眼神對望左一眼就會過一陣再望下佢有冇望我,然後人地又望到我望佢,佢又再過一陣望下我有冇望佢,而我又因為佢又同我對望又再望反佢,佢又再因為...........
你知唔知亞洲有一堆國家,例如香港人成日去的日本就係比較文明
中東國家就...就算最勁的以色列都興打記得好鬼離譜

時事台有班友就係好似你兩條友覺得自己好搶口好得戚
建議唔好出街
絕對有可能係咁,天性黎
但你有冇見到男人POST上網話比第2個男人望再公審人先?

無阿麻
[認人] 望撚夠未
https://lih.kg/2664665
阻住生育,其實可以報国安
P牌帶風向
垃圾POST 拉
package
真係小到平時無留意到,而女人就係唔係都放上去
望兩眼或者對到眼幾次都放出黎公審,你覺得合理咩?
人𥄫你 你𥄫人
公平架wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞