以後搭車女仔比咸濕佬望住係咪只能啞忍

234 回覆
28 Like 1625 Dislike
望到就覺得唔安全,咁仲出街
係呀 包撚實哂去先出街呀 咁撚驚俾人望

你地本身就係雞 港女臭雞呀 屌你老母

港女臭雞怕俾人望

毫無價值既臭雞
有時望到咁好難唔知

如果剩係望 咁你真係只可以忍
你可以望返佢 打個和
或者你可以鬧佢 但佢都可以鬧返你
再唔係你可以著多D衫 包到實唔比佢望
佢冇犯法 你冇犯法
性騷擾

所以話女權呢

事實統計男人大方啲唔係無原因
出個帖都衰鳩格
屌你老母
望親就係咸濕佬?
你個樣生得怪唔望得?
你個樣似閪呀...中間有條界
屌你老母閪
判撚咗無罪啦
唔係話隨便望一眼都要告性騷擾
(其實,妳要搞清楚。就算佢係咁望住您,妳究竟可唔可以告佢性騷擾。
要不然,妳呢句說話比人一個錯覺係,「望」可以告性騷擾,而因為只係望一眼,而妳選擇唔「要」告佢。
妳可能要搞清楚咩係「可以」同咩係「要」,首先出現「可以」,妳先有權選擇「要」定「唔要」)

只係如果有真正的咸濕佬喪𥄫咁點算
(其實,妳只係主觀覺得佢係咸濕佬,同妳點樣界定「𥄫」尼個動作?平均五秒望妳一次?二十秒望妳二點五次?
另外,如個係一個普通人望妳呢?如果係一個普通𥄫妳呢?如個係一個靚仔望妳呢?如果係一個靚仔𥄫妳呢?所以妳嘅指控有「咸濕佬喪𥄫」應該係指「有人望妳嘅眼神令妳覺得唔舒服」)

真係會令人覺得好唔舒服 成程車都唔安樂
(如果成程車都唔舒服,其實可以離開嗰個範、令佢係您視野入面消失、另轉身…等等。如果真係好唔舒服,而「舒服」又係咁緊要,係咪應該搵個方法令自己回復「舒服」嘅狀態?)

(另外,其實我唔覺得比「咸濕佬」「𥄫」要影張相放上網有咩問題。
只係,係當下,影完張相,出左個post,係咪就會「舒服」返?
而大家嘅申訴嘅,係比「咸濕佬」「𥄫」唔「舒服」。
其實,出左個post之後,個咸濕佬係咪會原地爆炸?定個女仔會隱咗形?
其實影張相出個post,唔見得會解決到大家當下覺得「唔舒服」呢個問題。
如果係妳當下已經解決咗俾人望嘅問題。之後出post嘅話。咁您出post嘅動機就唔係單純想自己「舒服」返返咁簡單。
其他動機可能係,想發洩比人望完唔「舒服」之後所帶嚟嘅憤怒?希望唔好有其他「鹹濕佬」再「𥄫」人?我都唔清楚。
但呢一個動機無論係咩,亦有可能要付出代價。)

連登仔肯定又負評話唔好出街自已揸車之類的癈話架啦 女仔想安全搭公共交通工具睇嚟要學伊斯蘭女人咁包哂全身
(樓主,我唔係好明您講乜?自己揸車同包曬全身…「咸濕佬」都「𥄫」倒您嫁…除非你有隱形戰車同隱形斗篷…)
以後見到有人暈唔好望先啱
條女話自己m痛唔舒服 如果佢冇講大話
望一個唔舒服嘅人 睇下係咪要幫手都好合理
原來係唔望得架
後生仔反而少會咁明顯𥄫,𥄫到你唔舒服
香港多得依班丫叔丫伯,𥄫人又明顯令人唔舒服
再唔係就偷影你
所以香港點解越嚟越多女人著闊腳褲,潮流係其一,其二就係班死丫叔
佢真係會
因為女昅男係偽命題

男昅女嘅不安感,男人要男昅男先會明白,而唔係女昅男

重點係男人呢種侵略性物種昅人(男&女)嘅不安
我隻眼望 咩方向 又關你事?

企係度就唔望得
你有權 影響我嘅視野 放置範圍?

唔望得 就唔好出街啦
係,無錯
有咩法理理據去唔俾人望你?
男昅男(利申非gay
pin
keep住update pls
你唔望我點知我望你
咩亞洲嘅中東?
師兄地理常識好差喎
其實除咗揸車之外,都可以搭的士,的士都係公共交通工具之一
如果冇錢搭就係你嘅問題啦
依家係男仔唔搭得交通工具
可唔可以告呢條女偷拍個男仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞