1人N件Amazon 抵買之選 (63)

900 回覆
7 Like 10 Dislike
DHL 係真24小時做野, 而且佢係系統背後做野, 唔係好似有d 出速遞咁話就話收到instruction 改地點, 都係要仍然要送一次去然後再收番個hub又再派, 咁成件事咪慢左lor

DHL試過件貨已經上左機on the way去香港, 先係on demand 度改地點, 第朝到香港, 入倉, 派件已經直接去新地址
DHL EXPRESS係做到一日由日本飛到香港
用TENSO 4點DHL收件第2日12點前已經送到我我屋企
但今次佢問題似係日馬遲出貨多過係DHL問題
咁又好難講
因為日馬有好多貨其實唔係hub, 都係要由其他地方/seller去日馬個hub 再出貨
所以有可能係正常遲, 或者真係遲出貨唔出奇
但點都好, 真係遲的話唔理係日馬定dhl責任, 個客都係對日馬
Bns 個開post 分享點玩法?
你地係post 曬全部野,定揀一樣野黎?
見個個都post 一件貨,好似最有效率,反正唔會多分d
請問有無師兄用BNS 買英國野?
我開左個新Amazon 帳號 填BNS英國地扯
落左Order, 然後20分鐘後 個Order 取消左
我又重覆做一次, Order又被取消
然後我轉左另一張信用卡去買
佢直接封左我帳號...
要我上傳信用卡資料...我用tap&go...邊有咁多資料上傳比到佢
我capscreen左 小小資料上去,等左一日後 佢話唔接受...
有無咩方法解決?
感激不盡
英馬ban 左BNS
明白
請問有無另一間選擇?
我而家係唔係只可以開新既 英馬帳號?
另外如果用翻之前果2張信用卡(tap&go) + 一張實體master卡
前後三張
開新英馬帳號 會唔會都被ban?
定又要用另一張新信用卡?
謝謝
你有心分享可以放晒,求其打啲嘢敷衍吓拎咗分就算
都好 有心分享班友都冇心睇
有無大佬可以教下小弟
想係英馬買野
比人封左帳號
send 左去 BNS?
BNS 必死 wor
係咩產品有冇得直運?
or 可以係其他 shop order
謝謝回覆..
咁我而家開個新 英馬帳號 用其他地扯唔用bns,
但是再用之前既 信用卡得唔得?(會不會三張都有記錄所以唔比再用?)
係電腦配件既野 (有電池)
不大的 , 同一部smart phone差唔多
謝謝你
clear 哂電腦 cookies 先 reg account 試試
謝謝你的回覆
我決定直接用另一部電腦reg account
請問唔用 bns 可以用邊一間?
謝謝你
sor 英國集運倉我真係唔熟
本身住英國唔洗集運
明白唔緊要
好多謝你
希望有其他大佬教導下我
感謝
謝謝你
我都goolge過
本身之前用 bns之前 打算用Dimbuy
點知到最後原來唔比 寄有電池既野
所以希望有 用過英國集運的大佬
可以分享下實際經驗
感謝
換集運公司
我明白
我想知道可以用邊間比較穩陣.....
我買既野有電池...
謝謝你
請問係唔係無大佬會係英馬買野?
可唔可以教下我 應該用邊間集運
如果買果舊野 有電池既話
係呢到分享跟住求鳩奇copy paste 兩句過BNS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞