[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (5)

990 回覆
9 Like 2 Dislike
提提大家 kktix就係上次ado賣飛搞到奶哂野個間野
我諗住如果抽唔到貴一貴都要搶
可能佢一生人一次黎香港
香港主場點都希望中嘅
香辛龍抽唔到我都唔志在
仲有種慳返筆鬆一口氣感覺

但佢黎香港都唔搶真係於我心不忍
同埋今次係同上次同一個埸地, 啲音響又準備出事
Ado個次都唔係間野第一次奶野
冇理由會捉你會員編號係咪齋數字咁癲啩
明明有埋email同電話number對 冇理由咁harsh
今日得閒睇左個場地係500-3800座
唔知全企會點間位

希望盡量多啲人
有ado個次經驗係呢個場睇乜都好點都要買block a
全企冇二樓 矮少少都睇唔到ztmy引以為傲嘅舞台設計
呢個場一係企最前,一係企最後
企中間反而咩都睇唔清
Ado嗰次唔算啦 Reona就真係on9 出完post即時突發賣飛
問定先
黃牛飛係咪入唔到場
早排見ado po一堆買咗黃牛入唔到
天馬場果陣啲人如果企最前仲可以見到真樣

台北果兩場都好似有太陽帽護臉
嗰場好彩買到
台北zepp係premium實名 公售飛唔對名
買牛搵公售飛應該冇困難

香港唔清楚
果時見到都呆左,上一秒先send比個fd問試唔試下搶vip,下一秒睇真d原來即時開賣一入到個網乜飛都冇
kktix只要未開個qr code出嚟就有得經app過飛
一定要面交過飛 所有話得qr code嘅都係呃人
上次ado得cap圖係入唔到場
OOR個場起碼企到2000人
上次OOR買左座位
見到搖滾區企左一半左右
但OOR post有d巴打都4位數
premium可能真係日本海外飛咁要對名
公售我諗應該唔駛啦
佢會郁你手機個畫面,cap圖唔比入,kktix可以轉飛比人,就算最後要買黃牛都好,都要面交睇住佢轉飛入你自己ac,到時開show日登入番自己果個ac開qr code就得
其實唔明點解佢哋唔用博覽館Arena 主場館
原來係咁,學到野

因為台北果陣我揀左去全家拎實體飛
上次live先話同時做緊三首新歌
6月唔知會唔會唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞