[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (5)

990 回覆
9 Like 2 Dislike
我都想買到 睇黎要去日本先買到
送一張貼紙嘅collaboration已經可以令到啲fans買到斷晒碼
去live著制服冇對鞋即刻輸左
著住件5年tee+對air max 去睇live
我見ABC,樂天果d都斷哂碼,zozotown仲有不過冇貼紙。其實香港有冇邊間仲有ACAne果款綠色tick,如果都斷左碼嘅話諗緊會唔會上zozotown買算
zozo又係要本地card
未買
Pia落選
Same
之前7-11條link?
係,7-11果個今日公佈。又唔中好想睇埋4號阿
順便問埋有冇師兄之前有用過佢resell買飛,有咩要準備同會唔會有連坐,定全部都單丁飛
你人在日本gi17-11比錢?
都係搵代購搞,自己有pia ac可以自己抽,抽中就搵佢地代入金但好似我冇pia ac咁,就比代抽費,如果中左再比尾數(票錢,手數料果d),唔中就完
一個禮拜前開始有resell,根據經驗大場一定有大把位揀
啲人一次賣兩張就係兩張連位

上次tokyo garden嗰4場,我resell買嗰兩場啲位仲靚過抽嗰啲
代購買唔買到resell飛
https://zutomayo.net/news/389/

台灣場周邊出左黎了,新野得黑白T同毛巾,不過限定會場自取唔知到時又會唔會完show放上網賣順帶一提佢今次轉左去global網唔係之前用開果個jp尾嘅,應該之後上海都係咁
即係要蹲到4月尾先知
睇清楚連飯匙同燈都貴500yen
卡包又貴100yen 咁奇怪嘅
睇到了物流同埋關稅
唔知resell要premium先多飛
我抽唔倒premium之後嗰啲都廢事抽
到時慢慢揀位好過
公式オンラインストアでの配布は、ご好評につき終了いたしました。

網站都冇晒貼紙派
我想買我推的鞋子
Resell都分成premium同一般人兩條隊?咁幾好wo
淨係要鞋搵代購zozotown/樂天用集運都得,但就冇左張貼紙同抽直筆機會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞