[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區 (5)

990 回覆
9 Like 2 Dislike
※在申請時需填入ZUTOMAYO PREMIUM的12位數會員號碼。如提出資料有誤將自動落選。
官網咁寫,驚佢電腦check唔係填12個數字就自動落選
佢d it狗搞個比錢都搞成粒鐘
幾驚佢搞唔掂抽飛
即係copy嘅都自動落選
依家reserve 咗飛咁幾時俾張飛錢
成功獲取優先購票資格之 ZUTOMAYO PREMIUM 會員,將於 2024年3月11日 中午12時 或之前獲 KKTIX 電郵通知購票詳情。
持優先購票資格之會員須於 2024年3月11日 晚上10時59分 或之前在 KKTIX 完成付款程序。
你問我地有鬼用咩你問下個垃圾搞手仲好啦
應該係11號如果抽中 先要你比錢
到時又比唔到錢就
做多咗

不過可能KKTIX啲IT狗真係淨係screen number
乜原來重要抽?

屌那星香港同支那FC數會爆到block a ?
一開始講到明係抽架喎
爆唔爆係睇搞手比幾多飛出黎

追返post好似都係fc比得多飛 我諗應該會爆
@KKTIX PR 見到嘅麻煩say個hi
姐係理論上今日搶到嘅都好大機會買到?
咁無理由FC夠曬數你重要留啲飛俾一般認購架喎
Zutomayo官網寫12位數字
唔係
今日到9號都只係登記抽飛
pk了
姐係11/3 12:00之前都無email就收得皮
唔係12點先出?
官方同kktix都有寫係會員預先抽選同埋premium位有限數量公售都仲會有block a賣
有埋大陸人抽真係唔樂觀 已經預左要公售搶飛
今日搶到代表你好大機會登記到
如果到時抽唔中同買唔到 起馬5月都去左日本睇左先 無咁唔開心
佢Check-in Serial No.就係你會員號碼入面copy出嚟,唔會有事照copy都
我都有見到
我覺得冇可能咁on9
尤其數字冇錯但因為多幾個字母篩走

而且仲要入會員email,是但對一個都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞