【非支那】【I/A】洛伊的移動要塞 Fortress Saga (5) - 無人開post我代開

643 回覆
3 Like 0 Dislike
買晒造型商店用石買果啲野先
之後可以抽晒安古拉
石唔洗慳,好多途徑會比番你
呢隻game係用時間換數字提升,而石係用黎換時間
所以用晒啲石先就可以買到好多時間

你當一星期大約會免費送30000石左右啦
我玩錯哂
好快修正到
新手想問治療廠升到4lv之後使唔使繼續升?
4lv 係合到啲咩
我而家6lv
最起碼要做到高級專武先好停
洛伊個潛在能力洗左兩個對魔王傷同一個紫攻擊留唔留住先好

btw想問下開左5乘位之後d增幅結晶暫時係咪無乜用途 我拎去升階哂d藍綠色英雄開星座好唔好
洛伊果個答你唔到,我無用過佢,但應該都係技能效果提升係最好,唯一一隻唔洗升技能效果應該係得愛麗絲

如果好缺洗果粒野,咁洗到咩都無所謂,同埋應該升左魔法工房去到6lv先,之後就想洗乜有乜

開左5隻英之後可以主力開星座,可以升左大炮/ 技師先,因為呢兩個比較易去到樽頸位
之後先再升藍綠英
啲英升到5星之後就唔需要用結晶
我記得我玩果陣係咁
點解隻吉芺成日都係射地面,唔係自動追蹤架咩
有專武先係

11-1: x5 leg hero (10k gems)
13-3: x50 ungula ess (50k gems)
"造型商店用石買果啲野" 係指隻船既skin?
船skin既effect會唔會落埋d英雄到?
會,但唔太知條公式係點計
船多30%攻唔代表英雄會直接多30%攻
可能本身已經有1000%攻,之後再+30%,即係1030%攻咁樣
但呢個效果都叫多左少少
咁睇落唔係好抵....個咒術skin要成10萬鐨....
巴打講緊升呢個嚟攞星塵?
但10萬鑽應該幾百%?
係,呢個到樽頸位就突破下拎多少少數據,直到開到下一級為止

咩事?一開game就咁樣
april fool
唔該哂巴打 我新手好多問題
岩岩PVP season完左
想問係咪個個都會跌到青銅重新再打
我黃金1->青銅
yes 每星期 reset 每星期拎石
係,所有人都會,啲石重新派過
Btw如果輸左既話即刻quit game kill app重新開會當你無打過
所以競技場係基本上可以全勝
盡量升到掌握1就夠
如果想追求第一,至少要vip15
每日會多十張劵
收到哂
大家安古拉抽幾中幾
150抽連保底中3隻 算係滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞