【非支那】【I/A】洛伊的移動要塞 Fortress Saga (5) - 無人開post我代開

643 回覆
3 Like 0 Dislike
公會招人
vip13
公會戰24 <- 睇情況
玩緊2個新號,進度差唔多,一個有拳佬,一個有安古拉,想揀一個嚟課金玩揀邊好個
安古拉推圖打boss必放
拳佬競技場必用

到你真係課金抽英果陣,都係好大機會平均地升上去
所以無所謂啦
原來有post
想問下點先有老手技師2階? 想擴建隻野
一路抽技師 一路合成 抽抽下就有
一路抽技師,抽到有為止
技師召喚卷全部all-in
當然咁樣唔知要幾多石
我卡左好耐先升到
呢家打boss夠力但推圖唔夠坦,成日俾怪hi到城堡
係而家唔係呢家

坦既強度同攻既強度唔成正比
如果你都係只係谷爆攻擊力,會比人hi到城堡,都係因為攻擊力唔夠秒晒啲怪
而家開始可以諗隊形,同埋隊形以外提升到既攻擊力

隊形最基本都係
瓦倫丁+安古拉+馬埃爾+紫羅蘭+杰爾羅斯
有課金買路易就第二個玩法

隊員全部潛在能力係技能提升
跟住就係靠祝福,公會,其他野幫自己加攻
巴哈有個穩推圖隊
要蕾依

我未用蕾依之前 係用 winter 拳佬 匙羹 洛依 召喚
安古拉而家代替左吉芙?
試左3星都係好細力, 要5星?
我刷怪先用安古2星 但都有用吉芙1星
啱啱呢星期先開始用角刷 之前仲用緊炮塔

唔夠力有用過吉童 依家轉iris 唔驚俾怪hi到
依家卡29-20 唔夠力秒boss
原來要用紅盾
唔該巴打, 剛過左40-20
我仲放哂兩隻落隊,唔識亂9咁玩係咪主升一隻主c就ok
打王 推圖 刷怪 3種唔同組法
利申都係睇巴哈

打王 可以1隻主c 其他buff/召喚坦

推圖
有擊退彈+危險板手會易好多 有位可以放控場 召喚坦
冇嘅 要用英雄嚟推怪 winter 拳手etc

掛機刷怪
個人未研究 用左吉芙 安古 華倫 iris 召喚
坦到 清得切怪 見話標準550隻怪/min 合格
台仔啲圖600/min都有

btw主c 唔知stand for咩 應該打手?
有冇公會收人 日日捐獻
求其入左個, 但唔知個會長幾時踢人, 有幾個冇on
我今日先退左會 要等24H 舊會全部死人
聽日好似更新 改勁隻新女角
可以all in?
巴哈講到好似可以
6人team 可以同吉童疊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞