于非:給 Grace Mak 最後的告誡和悔改機會

123 回覆
90 Like 35 Dislike

戇撚柒鳩又炒車
成碌柒咁

你咪自認左戇撚柒鳩囉 超柒
五毛賤種狗日日就喺度洗版幫隻臭閪洗白

過主啦自認啦阿波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪
你中回力鏢勁柒
我嗰啲邊叫做自認呀

你依啲就真係自認啦阿波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪

畀我講中咗就嬲撚到連回幾個post喺度洗版,真係笑撚死我
連登仔又買錯邊
你嬲到打一大段字都冇用架喎
我貼張圖就夠
你勁柒

係樓主條戇撚柒鳩買錯邊啫

睇少啲美點雙輝鳩噏啦
當年害撚到香港雞毛鴨血條數都仲未同佢地計
咪同你講咗我無嬲囉,撚狗喎都不知幾開心

你仲柒啦自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪
你話無嬲就無嬲?明明嬲到要舉報我(失敗),又抄我cap張9唔搭8既圖(又失敗)

Anyway你勁柒話返自己戇撚柒鳩
證據呢
E家全港左中右紅藍黃綠都屌7佢,係得你撐
你嬲到語無倫次啦
乜你都知你post嘅嗰張圖係9唔搭8嘅咩

我依張圖就清楚顯示你自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生啦痴線閪
我有證據 想知再講
想知訂閱我嘅play床

咁依啲係咩嚟
先唔好講證據,班連登仔好似有份屌閪個下好笑
好似做咗條女嘅契家佬咁
現實中肯撚定女人手都未拖過又叫雞沉船個啲死毒撚
你張圖細到梁國雄議員咁
Cap都cap得柒過人

睇下呢張先

幾清楚睇到你中回力鏢
喂,你喺邊呀?
人地大大個Facebook 你想知咪自己上去睇囉
我哋打咁多嘢,我就係知道呢啲淨係識寫好多字嘅人最後一定係高高舉起輕輕放下,可憐樓主沖咗辯護,結果又係無疾而終,佢呢啲做娛樂圈嘅買棵菜都係講人脈,想食花生嗰啲最後屎都冇得食就一定係共悉尼,我嚟淨係想笑樓主咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞