于非:給 Grace Mak 最後的告誡和悔改機會

123 回覆
90 Like 35 Dislike

又係你依隻自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪

真係唔閪知個醜字點寫
快撚啲跳啦依隻臭閪港女
你條戇撚柒鳩又炒車,不過你都慣架啦

賤種于非正式宣佈縮返入老母個閪
https://lih.kg/3596940

你條自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪又想幫隻臭閪洗白,同幫港共洗白一樣。不過你都慣架啦
算撚數啦戇撚柒鳩,有邊次你炒完車會認柒

算撚數啦自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪,有邊次你幫賤種洗完白會認柒

真係唔閪知個醜字點寫

你條戇撚柒鳩(自封)好好笑,日日炒車

你條自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生(自封)嘅痴線閪好好笑,日日發癲鳩吠

真係唔閪知個醜字點寫

好撚好笑,中回力鏢

仲撚好笑,自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪,日日發癲鳩吠

你勁柒,而家仲比我激到紮紮跳抄足我講野

我抄你講嘢唔洗用腦嘛,當你係狗咁撚咋
你以為你激到我紮紮跳?你勁柒囉
賤種于非正式宣佈縮返入老母個閪
https://lih.kg/3596940

鬧劇已完
你幾時有用過腦?你不嬲都戇撚柒鳩架啦
你直頭係無腦添啦自認係波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪,日日發癲鳩吠
柳爺一世英明 比條mk老g玩死
于非縮咗了
隻臭閪平時勾埋勾埋咁多佬,大把勢力照住啦
畀于非道出真相柳爺屋企人分分鐘性命不保

結果香江濕尻又要幫多個人諗定藉口
如果Grace Mak叫得郁陶傑都唔簡單
真相倒數28分鐘。
條女係咪可以憑欠單claim 柳俊江嘅遺產
希望佢勇敢企出嚟,攞憑實力賺嘅一千萬

你自認戇撚柒鳩=無腦啦
我嗰啲邊叫做自認呀

你依啲就真係自認啦阿波台傻閪死廢老兼支那小粉紅同恥笑埋包括自己在內嘅反尹光畜生嘅痴線閪

戇撚柒鳩你炒車已經柒

仲要諗埋啲濕鳩藉口柒上加柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞