IA 入境事務處助理 8

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
岩岩下晝er call,岩岩打埋finacial call,17號叫我去帶齊銀行嘢,然後下晝body check,有幸pass埋就8月28號入班。

巴打同一日收er call同fc bc call咁快

係啊,我連收兩個電話,手都震埋,打俾我個大sir知道我勁緊張,即刻安慰我,話bc好易,唔好擔心,勁nice

係咪巴打fg既關係所以er可以咁快搞掂

可靠消息?
想問色弱嚴唔嚴
驚衰收尾
無知一問 邊2個部門係唔請IA?

24/7 gi 今日收fib email 1/9 interview

似係
收vetting起計個半月左右入班

似係
收vetting起計個半月左右入班

如果收到er call佐之後無哂消息
你地會唔會打去問下?
我有時諗會唔會係現職公司老細扮收唔到
如果係咁 咪好快請晒人☹️

7月fib表示想上尾班車
岩岩下晝er call,岩岩打埋finacial call,17號叫我去帶齊銀行嘢,然後下晝body check,有幸pass埋就8月28號入班。

巴打同一日收er call同fc bc call咁快

係啊,我連收兩個電話,手都震埋,打俾我個大sir知道我勁緊張,即刻安慰我,話bc好易,唔好擔心,勁nice

ching . 你er call, fc bc call,電話分別係咩字頭? 3690?
好忐忑 我7月11vetting既,但宜家返緊間公司辭職要一個月前通知,點算好 暫時未收er call

換句說話趕唔到911個班係咪等到下年年頭先入班

換句說話趕唔到911個班係咪等到下年年頭先入班

我覺得,繼814之後,應該會再開3班
頭3班 for 6月vetting (巳發生)
尾3班 for 7月vetting
所以911之後 希望有多一班
如果唔係,會有堆7月vetting on99無限等
之前聽過final interview 會問你想做邊個部門
想知IA可以去邊啲部門?
搵極個網都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞