IA 入境事務處助理 8

1001 回覆
4 Like 6 Dislike

8頭gi 開始等有冇fib email了
不過gi每題講到一次野咋

我兩次討論講得一次野
今日考完gi
講左兩次野咋
希望有fib
今日除左陽光巴之外
仲有有人收到er call?
有冇12/13/7 既巴絲收到call?

有fd 今日晏就收er, 7月13 vetting
岩岩收到FIB 25號GI

7月gi宜家先出email?
啱啱收到
31/7 GI
5/9 FIB
啱啱收到
31/7 GI
5/9 FIB

原來未派到8月 仲有機會
以為衰左
想問下各位巴打,如果體能好高分,咁會唔會相對容易D過到GI果關(如果GI表現一般)?定其實係獨立咁去睇?
其實出通知啲時間係咪冇規律

我見之前大約報名後三個月先出體能試通知

但而家報咗之後一個月就收到... (九月頭考)
其實出通知啲時間係咪冇規律

我見之前大約報名後三個月先出體能試通知

但而家報咗之後一個月就收到... (九月頭考)

同埋考完體能 大約幾耐左右再會收到通知...

幾號fib?
收到fib 但同旅行撞到應一應 係正旅行中間 我應該點算好

有機票可以改

有機票可以改

真架? 巴打試過?

有機票可以改

真架? 巴打試過?

可以 親身試過

有機票可以改

真架? 巴打試過?

可以 親身試過

多謝你呀巴打
係咪打電話同佢地講之後send email做proof?
咁佢地會幾時再通知新既fib時間?

有機票可以改

真架? 巴打試過?

可以 親身試過

多謝你呀巴打

留名,男朋友啱啱收到FIB,一樣係旅行中間,撞到應一應
Fib完呀sir好快咁拎返個file出黎係咪即係冇希望?

同問

有機票可以改

真架? 巴打試過?

可以 親身試過

多謝你呀巴打

Yes 時間唔定
最worse情況無其他人調期都可以唔批
我當時推遲左13日fib
同埋點都好一定要即刻溫書
旅行時你唔會溫到同埋會唔記得好多野
利申:好彩 8成自身2成資料加情景

同問

我諗我fib既表現又未到佢地諗到唔諗就決定請我
所以如果佢地諗都唔諗就拎返出黎似係收我皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞