IA 入境事務處助理 8

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
終於收到er call la !!!!😆, 唔洗再叫春啦

恭喜
其實有無人fib完收到rejected既email
唔得都講聲啦
唔得都講聲啦

Fib既reject 係會出信到你屋企, 其他就唔知

唔入啦反正都冇vt
唔得都講聲啦

Fib既reject 係會出信到你屋企, 其他就唔知

如果reject左係咪要等半年先有得再考?
定係reject左就無

巴丁幾號vetting
1/9 fib 表示好緊張 啲野溫完好似冇溫過咁

巴丁幾號vetting

Thanks

巴丁幾號vetting

Thanks

恭喜巴打
我仲要等到2046
13號又叫下春先

幾多號gi ?

巴丁幾號vetting

Thanks

恭喜巴打
我仲要等到2046

有冇12,13/7巴絲收到er?

幾多號gi ?

24/7 gi
想問下佢叫我去做體能測驗
係咪淨係操fit返 同睇下時事就夠
等有fib再溫佢d資料?

個小組討論難唔難?
有冇咩野要準備下?
利申:第一次考

巴丁幾號vetting

Thanks

恭喜巴打
我仲要等到2046

除左你 仲有X字頭巴打 同 中國人巴打都好似未有
今日mon實電話!
之前屋企人急病
讀書出來無耐就問銀行借幾萬醫病
會唔會有影響
下年就還晒

個小組討論難唔難?
有冇咩野要準備下?

唔洗睇時事,題目都唔關事
岩岩交左application
有冇巴絲知大概幾時收email通知未體能?

個小組討論難唔難?
有冇咩野要準備下?

唔洗睇時事,題目都唔關事

梗係要睇時事準備group in , 要outstanding 就背下入境既工作

*等緊fc bc
岩岩交左application
有冇巴絲知大概幾時收email通知未體能?

年尾啦
想問下FT最早係幾點,最遲又幾點?

你幾點
有冇人最近apply?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞