[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(4) Let's Get Crazy in Love

897 回覆
16 Like 22 Dislike
估唔到有post btw啱啱第一次用連登係咪好out

歡迎

推到17 11月cb
好似已經拍緊MV

話咩有人見到幾個member喺NY(?)拍野 然後本身影咗相 但比staff刪咗

歡迎

推到17 11月cb
好似已經拍緊MV

係阿 11/12月cb
出左張表列哂
銀包準備好未?
大家諗好買邊個站既SG未

對starry night個個有啲心動

係各韓站未公佈哂SG前 我已經燒左2個

訂左邊個站 見到breathless moment海外特典有airport fashion book好似幾吸引

就係訂左breathless moment 有幾個崔勝澈韓站都想買 coupschu同s.clair都等緊
Btw breathless moment唔止相神 站姐都神過人 812見過真人 我係絲都忍唔住望左好耐
仲買左碩馬個devilkin
圓仔同土土就等下其他出先 畢竟想要既站都未出詳情
仲有summer walk 都係等佢出詳情 佢淨係出左圖

不過我諗今年好多站sg海外特典都係fashion book
我見devilkin都係fashion book

我save既圖好多都係breathless moment fashion book好正呀
你諗住買幾多個

歡迎

推到17 11月cb
好似已經拍緊MV

話咩有人見到幾個member喺NY(?)拍野 然後本身影咗相 但比staff刪咗

又係美國拍

歡迎

推到17 11月cb
好似已經拍緊MV

又係美國拍

都係啲人講啫 等等等

訂左邊個站 見到breathless moment海外特典有airport fashion book好似幾吸引

就係訂左breathless moment 有幾個崔勝澈韓站都想買 coupschu同s.clair都等緊
Btw breathless moment唔止相神 站姐都神過人 812見過真人 我係絲都忍唔住望左好耐

我save既圖好多都係breathless moment fashion book好正呀
你諗住買幾多個

崔勝澈啲fashion
每年唔計官方都至少五個 淨係崔勝澈都包左三個
等我遲啲收到哂係呢到整番個開箱先

Hannie:唔準睇

Hannie:唔準睇

堅決防守

왜 예쁜 날 두고 가시나

Match

Match

你諗住買幾多個

崔勝澈啲fashion

等你 我而家諗緊till the top定starry night
同埋見到coupchu咁平好想買埋

你諗住買幾多個

崔勝澈啲fashion

等你 我而家諗緊till the top定starry night

應該至少到下年年頭
你會唔會買土土啲SG先? 如果你買你可以買Till The Top 因為Astonish同Till The Top一齊買有額外gift
如果唔要我會買Starry Night
諗緊圓仔買邊個 圓仔燒一個 土土應該燒兩至三個
coupschu真係平到笑未計運費75 計埋都係100有找 唔買對唔住崔三件
今年燒到又創新紀錄

你諗住買幾多個

崔勝澈啲fashion

應該至少到下年年頭
你會唔會買土土啲SG先? 如果你買你可以買Till The Top 因為MARVELOUS同Till The Top一齊買有額外gift
如果唔要我會買Starry Night
諗緊圓仔買邊個 圓仔燒一個 土土應該燒兩至三個
coupschu真係平到笑未計運費75 計埋都係100有找 唔買對唔住崔三件
今年燒到又創新紀錄

Focus咗喺kmg到

其實攞走哂人地送比佢地啲野個幾個工作人員真係好煩
一係你就講到明唔比送野一係你就同佢地講唔可以收野
唔好係到拎走哂啲野仲要係講都唔講聲就格硬黎
不過土土

Match

點解1004啲圖成日都咁唯美

Focus咗喺kmg到

佢捽鼻

Match

點解1004啲圖成日都咁唯美

個人靚,點影都靚

其實攞走哂人地送比佢地啲野個幾個工作人員真係好煩
一係你就講到明唔比送野一係你就同佢地講唔可以收野
唔好係到拎走哂啲野仲要係講都唔講聲就格硬黎
不過土土

綠衫果個staff算係咁架喇
會畀時間佢地戴嚟被飯影相
個啲人送嚟都係為咗咁
關於一個韓國網紅草莓牛奶的後記
原文沒必要翻譯了
圖三大概翻一下

淨- 噢?這個草莓牛奶我很想嚐一下來著…

po- 啊 真的嗎?啊 買對了…

淨漢拆包裝知道是打包有草莓在裡面的牛奶的時候

淨- 這是用勺子舀著草莓吃的那種嗎?

po- 對對 那樣吃就行

旁邊勝寬看到淨漢在吃的

寬- 那是什麼?草莓?我也要吃!

兩個人可愛的yumyum

想像到寬仔講我都要食個樣,好可愛
My I MV公開的日子9/4
在農曆裡對應7/14
也就是這次巡演首爾場三天裡Performance Team Day

到底有數字強迫症嘅P社,知唔知農曆7月14咩日子?

Focus咗喺kmg到

佢捽鼻

有新鮮嘅shua
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞