美股認真討論區 MMMCDLI

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我大程度上同意你呢到講d 野 但個環境唔許可你答係一回事 將個波咁樣射哂比問問題個個人係第二回事

佢永遠比人個感覺係自大 人地永遠係錯 佢永遠係岩 先會一路以黎有咁多挑戰同批評 咁如果你發現自己接受唔到咁多挑戰 咁你不如收收皮唔好咁惹火 咪無人理你問你呢d 野 而唔係係到話比你惹完火ge 人 幾時見arm channel /小薯茄會比人問呢d 野先
有冇聽過明豬,東陵
個陣細貓係穩膽,5-6%息
個陣我先小學畢業
屌唔係 係小二小三
澳紐定期
澳紙跌到仆哂街嗰期
中期而言,Primary III又細分成5個Major浪, Major 1浪在2020年的3394點(上漲1583點),Major 2浪在2192點,之後我們進入了Major 3浪。Major 3浪又細分成5個Intermediate浪,其中Intermediate i浪已經在4818點結束,Intermediate ii浪在3491點結束,我們目前處於Intermediate iii浪上漲之中。我們給與Intermediate iii的初步目標是7000點。

still 7000
如果你哋真係咁有潔癖就希望你哋言行一致
淨係喱句已經睇得出
佢一味話連登先入為主+人格謀殺
但掉轉佢自己咪一樣老屈所有haters都係講一套做一套

事實上有人/ 有啲明星真係企得好穩
唔係話一定要為左政治潔癖而放棄一切經濟來源
但俾人質問就預左架啦
同埋我睇唔明移民嘅人笑香港有咩問題
睇懶人包都係對蕭若元單單打打
從而淡化自己當年嘅柒事

btw同唔同意佢講嘅野都好
至少喺懶人包入面,我睇唔到咩討論價值
個陣HKD定期有6-7%,洗鬼做AUD

佢地舊時做假美金
我已經做緊

財政壓力咁大,有可能可唔減息?
唔係佢fans 唔討論佢個人感覺

講返政治問題 感覺佢係忍受咗好多唔用腦嘅問題加埋生豬肉 所以係個live到爆
因為我覺得政治呢啲本質上同係咁問大j沙律錢無分別
一係就無意思得一係想睇佢點死 所以佢就燥
呢2年大貓都有好高息
跌撚到傻
有冇方法可以係我死左之後format NAS入面啲野
jm9 so care 遊狗
其實佢好多打手
一個發癲live
都無營養既都討論咁耐
眼紅同行,反網暴
但一致認為唔睇佢地憎佢地就係有問題
而憎佢地果d人既原因佢就話全部都係屈包括食女同埋nft返大陸

睇唔清佢係想多返人睇定點純發癲就更無謂
大j最後俾連登仔逼到自爆認左
好多人笑佢on9成世返唔到香港
但佢雖然係八婆女人乞人憎但真係敢認
我又改觀
大J唔返嚟仲好啦
返嚟一個浸緊嘅地方把鬼咩
我信d人係外地會好想返黎香港見屋企人同朋友 大j 肯認真係改觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞