美股認真討論區 MMMCDLI

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有一刻啲石油, bond升到爸爸聲
index 又跌

嗰啲末世預言家
好易勝利沖昏頭腦以為自己係股神

told u, mark my word, time will tell

真正喺市場活得耐嘅人知道咩叫十年河東十年河世

tldr: $200
e.g. rainishere YouTube 下面嗰啲留言係咪真嘅呢

究竟啲fans係咪會留啲咁白痴嘅留言
星期一gap down 5% 不演了
我曾經都相信連群嘅第一排話咩3200

然後沒有然後了
百貨應百客 連群真係有人J雨姨
你唔可以expect 無人問你呢樣野 比人問係人地錯 因為呢樣野從來都係有知名度ge人要回應 係名人ge 責任

魚與熊掌不可兼得 一味話人迫害 倒不如好似大g 講 學識幽默應對 諗下好d ge 方法回應
我以前都唔明大膠

但我當發現史塔肥, Ali 已經40了

我不敢再笑了

當大家有同一經歷
自然會有共感再改變人

利申4個從而
剩係j 佢隻腳就得
最怕相機hotkey
成日錯手開左
認真大g 有無炒左廿年股?
7吋點拎
要加強創科等領域發展,增加跨境數據互通是重要一環。香港和內地之前簽署合作備忘錄,先容許銀行、徵信和醫療行業的數據互通,上月更制訂標準合約框架,確保資料安全使用。
呢個news 應該priced 左 佢星期五2600 出 所以仲係market hour , market 都有react 蘋果派未出爐住
仲問政治問題嘅人係心地唔好係想人死

因為好多時係匿名嘅人9唔搭8咁係到問 無啦啦係livestream到問 正常人咪唔理佢囉 問果個無事 答果個要上身架
其他明星你直頭無機會問 全部過濾晒
你睇下梁朝偉幫金手指做咁多訪問 有邊個會問佢政治問題
而且答咗又會比人話遊花園 無直接反對 etc etc
呢度只談風月 不談股票
hi
上星期五放晒apple pie
脫勾美金
咁可以操縱匯價
GOGL:Long HSI short M7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞