美股認真討論區 MMMCDLI

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
但你信鈾喎
我信twitter嗰啲垃圾3流分析員

從不睇佢
純粹想知leu=鈾
做咩唔入埋
VISA vs PYPL vs SQ vs AFRM vs UPST
real uranium nerd => buy mini cap uranium ga
樂土特朗普
係 出面d post 個風向/結論係佢好岩 如果反對佢就代表無睇哂佢講野斷章取義/佢條片講中哂 所以大家係錯佢係岩 某程度佢幾識製造呢d 衝突去幫自己

由佢以前成日話自己d片係藝術品 唔認同只係自己唔識野唔夠level/ 藝術無得下定義 你無資格話我d video 唔係藝術品 開始已經覺得佢吹到自己好大 覺得自己咁樣包裝d片就可以同神人同level

有一期唔記得高登定連登
jimmy Lai 所有嘢都係負評

收購高登定連登前後
burn hill 所有嘢都係負評

遊狗希望有一日你可以令到連登仔改變
https://youtu.be/bKapbUPHPoM?si=L_5Zta5YI8-FtBHN

其實係咪全世界D退休醫療保障都係PONZI
DM: rate of change of GDP growth & population growth (over purchasing power) 總有一日會下跌

你嗰句statement基本上係恆真(?)
美國司法部準備控告蘋果違反反壟斷法!
https://lih.kg/3595576

Apple pie
$99 指日可待
琴晚游學修屌得我哋好啱 - 4小時懶人包
https://lih.kg/3595560

5. 回應有人問點解早排返大陸,係因為自己有套電影,要返上去參加電影節,如果你哋真係咁有潔癖就希望你哋言行一致。佢覺得依家仲問政治問題嘅人係心地唔好係想人死

以我所知 做得藝人/media 就要隨時回答政治問題 特別你係以黃起家/target 黃營觀眾 咁你就要expect 做出藍營行動時會比自己黃營觀眾質疑 但佢咁樣conclude 話人心地唔好想人死 將個波射哂落觀眾到 我真係唔知呢個人係咩料

最後一個post 啦唔講咁多 講返d 炒股野廢時off 太耐
都唔係呢一回事
佢鬧緊啲砌生豬肉個啲人
至於啲片質素下降 佢有acknowledge到 無屌客
從來要令群眾改變係要付出勁大代價 用愛發電ge 偉人先做到 自問自己唔係 乖乖地打份工算
有時要識下幽默
遊狗你做到連登第一反對派
呢個成就唔簡單

可以自己寫入維基百科
tldr: $200
垃圾車一部都要吹捧
我個例子係講佢以前咁做 所以一路都係好鍾意佢 包裝到自己d 10分鐘爆谷片變10分鐘哲學/深度片 真係頂唔緊
你咁講其實好無謂 而家可以點答
唔支持政府就唔會講架啦 你想佢答反對 然後無人落廣告
一係就no comment咁就更加無野好講
要人改變只有一大棍打落去一齊有共感
Eg油升到200令全世界改變思想
令佢地相信商品價值
咁我無留意
不過佢啲fans係成日係comment吹大啲片
我極度懷疑唔係fans 係佢d pr 做呢樣野 邊有fans 咁得閒去做呢d 野架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞