[The Epstein List] 愛潑斯坦案法庭文件解密 披露大量名人政要名字

172 回覆
61 Like 10 Dislike
左膠媒體就係想含敗登兼鋤死侵,華文媒體就淨係識抄左膠媒體
班民主黨左膠賤畜扮盲睇唔到㗎
頭po條list假架on9
pin果份原文真係有佢個名
無佢就唔洗回應啦
你老母死左搞到你唔識字?
It's not a joke

以色列第十任總理喎
猶太人原來都鍾意玩幻幻
嗰個係改圖
內文冇講過
的確,你係啱嘅
Naomi watts
Charlize theron
玩幻幻,無佢個名就有問題啦
跟住仲要成班跟住quote張假list當真黎「討論」
我心諗做乜鳩
LM
有冇人知邊度有Hunter Biden laptop D料download?
個LIST係用過佢私人飛機, 唔係去過個島
暫時證供講到明有份又最大粒o既應該o既係hyatts家族繼承人
個list成咋名人
奧巴馬老婆,克林頓老婆都有,又唔講
https://www.youtube.com/watch?v=EyUp3JlAdDY

啲左膠成日用喺美國嘅合照話Trump 有份, 真係笑話. 呢條片一早就有, 入面個律師就係Bradley Edwards. 當年如果唔係Trump 幫手, Epstein 可能今日都仲在生.
個post開左成日
可以用下常識去google下或者睇下英文新聞未
再唔係睇下op pin左咩
唔好見list就當真
見d唔關事嘅足球員都要出黎澄清

網上亂傳好易好爽,但講到戀童隨時連唔關事嘅人嘅家人都影響倒
但係人哋個答案係no喎
睇啲又唔睇啲
呢個post證明連登時事台真係弱智佔多數

雖然文件入面真係有donald trump個名,但係證人個答案係 no

即係冇上過

樓上有條友咁control f搵到donald trump個名就當人哋有份,連下面嗰句寫明佢冇上去都唔睇又斷章取義
連登仔嘅媒體識讀能力可笑
見到個list有佢唔鍾意嘅人就fact check都唔做直接鬧
Tg message format嘅資料都信但又唔肯睇個法庭公開嘅flight itinerary
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞