[The Epstein List] 愛潑斯坦案法庭文件解密 披露大量名人政要名字

172 回覆
61 Like 10 Dislike
Madonna
食幼齒
This list, containing a long list of Hollywood A-list celebrities, is a complete fabrication. The list bears no resemblance to the actual list of 170 Epstein associates revealed on January 3, who are mostly from the politics and business world.

我淨係想知霍金
呢個list好似本身係中咗武肺嘅名人list
聞屎黨隻左膠廢老桑德屍都有份
真係一堆垃圾
拜登 奧巴馬都有la 抹黑正仆街
Ricky Gervais is a legend
client = 顧客
associate = 協助販賣人口
留白 = 無辜/ 證據不足
witness = 可能無辜

https://x.com/thundercats_23/status/1742783788210405388?s=46&t=8mS8E6y5oc-wNec1Z8zX4A
民主黨仲駛選
stephen hawking 都係client
內文好似話佢鐘意睇啲loli裸體解題
一樓張list都唔啱
暫時係克林頓最似有份
就算有侵個名都無指向有做錯咩
暫時無拜登個名反而有霍金個名比較驚訝
一早話左達狗條能樣能樣黎
估唔到做埋呢d野
Terrific guy, a lot of fun to be with
愛蛇回家吧
點扯得起
侵侵唔喺個list 度
(有廢老登)呢啲嘢點會冇佢份
(有侵侵)出現喺個list唔代表乜嘢

上面班連登仔
整個島,搵十幾條女返黎性侵.....
聽落好興奮,但太匪夷所思。

我諗係叫雞啫。
我就奇怪點解無Donald Trump個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞