[The Epstein List] 愛潑斯坦案法庭文件解密 披露大量名人政要名字

172 回覆
61 Like 10 Dislike
呢啲POST一定唔會過四頁
咁民主黨當時就更加會拎嚟大造文章嚟打壓侵啦
push
Justin Trudeau 兩公婆都去玩
唔好一味係度有政治立場式盲反盲撐先,你咁關心件事就自己去睇返d新聞,考證完再討論.貼晒link要查好易
演繹推論叫政治立場式盲反盲撐
你就真係盲反啦
Clinton兩公婆不嬲都好多恐怖手段㗎啦
想知
https://r.lihkg.com/link?u=https%3A%2F%2Fcdn.factcheck.org%2FUploadedFiles%2FJohnson_TrumpEpstein_Lawsuit.pdf&d=ASXX%2BBo5360eTcffqYOmOrye5853oRl2ISitcy9n27Q%3D&h=39e46d92
post主角係愛潑斯坦 其他人問點解佢好友加海湖莊園同屋主trump唔見係份list上面 我就貼link佢地一早2016已經上晒新聞上晒court,你又辯護又係咁話Clinton同民主黨 知道你偶像唔可以有人講,咁得未
我咪話單案純粹係做鳩侵囉
咪都唔明呀?
你真係咁清楚自己支持緊個咩人?
你真係唔清楚民主黨嘅手段係幾咁下三流?
我同大部份其他人一樣都認為2020選舉裡有出現選舉不公情況.而且內情超乎想像.

但我留意到一些問題(Nov3 - Jan20):
1.選舉不公並非突發事件,因為選舉幾個月前這個問題已經鬧得熱烘烘.有咩防範計劃應對策略呢點我唔知.

2.當選舉果幾日出現不公情況後,我留意到Trump有些令我疑惑既舉措,在整個選舉裡只有一個參議員能夠推翻點票結果當選甚至連當時時任總統本人都唔能夠.而呢個議員在Nov2最後Trump造勢大會當晚在輪椅上企起身發表講話,所以令我留下印象.在選舉後這位議員有Trump契仔稱號(在共和黨內並非秘密,因為就係要人知佢係)

3.這位議員如何能夠避開這個不公選舉,成為唯一一個能夠推翻點票結果,甚至令官方承認點算出錯,由落選變成當選.我不認為在一個受操控的選舉下會有無緣無故的事情發生而且能有利於Trump更重要係跟"選舉受操控"原意互相違背,能夠公開承認點算出錯之餘更推翻點票結果.所以我有理由相信係當時時任總統所為.但點解唔係推翻自己點票結果而係個議員呢,一黎選舉點票未完.

4.奇怪事情發生,當時選舉仍在進行中,最終結果仍未公佈,在選舉整體5日內的第2-3日就已經有這舉措.變相雙方都在協商及用上各自方式去操控選舉?點解遇上選舉不公後不是應該要用正當方式處理反而已經選擇同流合污???!!!放棄追究權利???!!!出賣選民及支持者???!!!無防範計劃亦無應對策略???!!!千載難逢機會無拉人封艇一網打盡???!!!可能性有好多但同流合污代表無推翻無打倒對方如果有計劃打倒對方推翻選舉就無必要同流合污,.意味著選舉後既每一次集會遊行示威都係制造嘈音吸引眼球每一次都話有新證據,今次就係推翻機會,全部都係假希望. (當雙方都有不正當手段操控選舉又如何單單只接納一方證據)

5.所以推測出衝擊國會係不必要,而且只係滿足某人制造嘈音及吸引更多眼球,成就過度個人崇拜.選民在多次集會後情緒反覆落差,負面情緒累積後在Jan6終於被誘發出來,被出賣後再利用(我懷疑當中有參與者係知情),矛頭指向當時正在國會進行認證選舉工作人員.(感覺上某人經已同流合污,但將責任歸咎他人一樣,不斷叫人聚焦對手出術,勢力龐大去掩飾自己後退及所作所為.塑造受害者形象)取代舊R party做相同既野,賣選民,可能政治陰暗面上位代價.
你喺邊度抄依篇文返嚟?
政界大部分都係下三流,甚至政客爭取完選票後欺騙選民係政界經常發生既事,商人則看重利益.Sad but true 我諗佢Take both.
呢個係covid list 見唔見到阿迪達同hudson odoi 都喺入面呀盲撚
邊個唔fact check先係老屈嗰個
全部都要封殺
上面有人post咗篇案件啦,不過已經討論完,唔關侵事
Barkley、Mitchell 、Gobert
又幾可信
點解冇人講?美國左派+媒體大爆炸,Epstein美國雛妓賣淫集團事件
https://lih.kg/amvGLLV
#28 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

點解冇人講?美國左派+媒體大爆炸,Epstein美國雛妓賣淫集團事件
https://lih.kg/mQgJFqX
#230 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
自願去既個d女你估真係咁乾淨咩 等於高鐘拎手袋
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞