[水航快回家plz] 阿仙奴 對 利物浦

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
阿差 臭支 十幾億我地贏到
其實係適應隊友嘅節奏

佢呢個位勁難

Fabinho用半季
Lucas用整整一季

Endo用咗3個月
之前有個數據

傻波係踢最多時間
+跑最多距離
+跑得最快

踢到傷 就知burnout了
問心都係輸多贏少啦,而且臭支冇街頭足球文化,印度好似鍾意板球多過足球?
好似仲未公佈傷勢?
過左轉會窗先公佈是常識吧
沙比呢
傻波受傷
可以試航+m10+義律
外借啲𡃁仔咁多都recall哂 9成唔簽人啦
其實一定over 3個月唔想買人所以唔公怖
之前大港腳對西亞球隊真係好灰,比人㩒屌,後衛犯個錯就輸一粒
BREAKING NEWS: In Fabrizio Romano statement, It has come to our attention that Kylian Mbappé has officially issued a statement regarding his intention to join Liverpool FC during this January transfer window.

Those who are fans of Liverpool are astonished by this revelation. There is no chance for us, he stated. Here is what he said. 😳🙀

FULL STORY: LINK IN COMMENTS 👇
麥總如果真係黎,ff下太子下下後場大腳搵麥總直接skip曬中場推進都幾爽
你話賣哂ab vvd 水貨我都信
簽麥總就0信
99%又係啲煲水新聞
L1三角
咁老實講
佢真係有資格有實力耍大牌
佢嚟到 高普都冇可能要佢輪換
唔會啦 當初仲係軟航未適應先屌麥打防中啦
位就實有 但佢踢右翼既咩
都唔算係直接頂沙拿個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞