[水航快回家plz] 阿仙奴 對 利物浦

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
南野真係可惜
波走場,沙航暫時離隊
下場正選
Jota gakpo elliott
Jones Mac Gravenberch
Gomez VVD Konate TAA
Alisson

Sub: kelleher, beck, bradley, chambers, quansah, clark, mcconnell, diaz, nunez, gordon
後備薄到呢
吉田麻也 + VVD
無計
全盛埃及文明都係超一流既攻擊線
杯賽出佢全部都交到貨
三占薰呢
佢係夾唔到定溝通問題
班youth好似好唔想畀波佢
佢又成日自己一個走位
融入唔到球隊一定有影響啦
可惜就一定可惜,但佢個陣的確未算sharp到搶得贏其他人都係真
大家都係見佢係亞洲特別日本球員先多情意結姐
Fpl有傻紐真係睇到好揼春
見佢成日miss chance想賣佢,但又覺得佢咁多機會,一賣咗隨時會係咁入波,但一路唔賣又真係一路唔入
睇怕嘉寶/67會打中場
又唔係平既話賣啦
3個利近期膠美斯應該係平貨抵玩
米拿黎禾利之前十二碼都100%
2個盃仔都係佢carry先有決賽打
但正選套form下下放長波俾2翼跑,佢完全唔啱打
反而盃仔同班後備踢就好好睇,同沙短,力子啲配合好正
咁一定啦
佢踢法定位似明奴
但身體偏弱又融入唔到

遠藤食正換血期
加上大家都應該開始習慣同日本仔夾
差好遠

我本身重諗住南野做到下一個啦子
有球Endo同中堅猜傳
卡數中場壓上迫中堅
Endo走入對面壓上後嘅空間
中堅又俾到佢
之後轉身大段空間俾佢推
然後傳比Salah

其實跟本就係想咁樣引對面過嚟迫
之前反航仲屌佢淨係識後傳
決賽同車狗踢
個對抗性要求真係好高
唔覺架仔會踢得到
講起後傳就不得不提
我有jg,本身用尖,尖傷就入jg
近期寧願入jota taa jg
係廢中手下 個迫搶對抗要求太多
個陣好多時睇佢真係一上兩腳就比人迫甩
當然佢把握力同前插時機係好好 但有jota前提下點解要用佢
Endo呢隻硬淨程度就真係貼近英超強度
英超咁暴力
個對抗性要求真係好高
唔覺架仔會踢得到
英超都好多細粒仔成功
反而係打法問題,果2年嘅利係用中場搶到波就快放俾2翼跑,我地套form2翼又要長期衝刺,又要背住人拎定個波,又要係咁回防
南野啱打啲小組配合,俾波走位,佢盃仔同啲後備打短傳都好好睇
南野下下走完位就舉手叫人比
當人盲
踢街場咁
果下干都俾得好靚,應該有練過呢啲波
航防中嚟講進攻參與算幾多,只係唔多長傳轉邊姐,但呢樣taa做就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞