[水航快回家plz] 阿仙奴 對 利物浦

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實唔太明點解唔畀暑期工長做
當年Matip都係瘦削但黑人底
伯母 打搞哂
祖達係咪想整紅嗰龍
畀屌卡有得出
睇過國家隊幾場,又唔覺真係好勁
冇富安個隻感覺
傻波傷幾耐
夠哂中東feel
需要暫時簽人對板
但好似都淨係識係德甲搵人
edwards真係意甲 德甲 英超都有
【從來唔會話想走】

高普表示高美斯從未主動要求離隊。

「我認為高美斯當利記已經係屋企,所以呢個係最主要原因佢長時間留隊。佢效力利記期間最大問題係太多傷患,我唔知實際數字,但以佢嘅質素,無論係我抑或羅渣士帶隊,佢都經常上陣。」

「無奈地之後佢代表國家隊受傷,不過喺我地最成功嘅球季,佢主要夥拍雲迪克鎮守中路,踢咗好多場比賽。」

「因為佢勝任後防所有位置,對球隊係非常重要。上年佢並唔係最好,但已經重返巔峰,或近期踢出最好嘅表現,佢仲好年輕,對我地係非常重要。」

「佢從來未試過走黎我辦公室要求離隊,通常去到某啲時候,情況總係會解決咗。球會之前已經同佢續咗約,佢願意留隊,我認為佢同太太已經喺利市落地生根,呢個原因勝過其他因素。」

「高美斯明白萬一去到其他隊受傷,只會被普通對待,但如果喺利記,我地一定會盡力幫佢,亦會耐心等佢回歸,呢一方面都係優勢。」

https://www.independent.co.uk/sport/football/joe-gomez-liverpool-jurgen-klopp-b2471482.html

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

干fitness信唔過啦
昆沙仲上緊位冇可能靠佢擔正 一踢英超對隊勁少少晶官呢到都屌哂鬼
高普都換走佢 未係好信佢住
左中堅基本VVD鐵膽 未使咁快搵人接班住
saka 換jones deal?
戰神咁
其實買左中堅既主要原因係要個左腳仔左中堅用波
到時vvd 打右邊都得
覺得真係唔會再買右腳
已經有干同昆加埋高
左腳得vvd一個
冇人叫大家通街咬人
但呢度成日狗竇講都唔畀講
講到尾咪怕人mon post
或者衰咗會柒
而家係上個連登都要被自己友咬
其實Vvd 都係右腳
陣中一個左腳仔中堅都冇
VVD咁耐係利都係打左
打左邊可以開大絕放長傳比沙拿
打右邊角度問題冇咁易比
買唔到陳蕾
踢法似拉莫斯個種,有速度 靈活同埋入球能力唔錯
但路數好似麻麻地
Same
垃圾公司wifi
猥瑣佬近排俾迪些比chur到殘左
今季贏英超,唔反fsg 1年
岩岩睇原來knee injury傷左2個半月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞