【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (33) Asia Tour | ZEPP TOUR

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
初音未來都有得上
https://www.facebook.com/share/p/uvsoBkTxkfK9CB7o/?mibextid=WC7FNe

2024年香港將會很精彩,日本重量級演唱會一個接一個!大家講講自己最期待看哪個歌手/團體來港?😃
-likejapan

BTW,勇者現場其實都幾好氣氛
年年都係咁講㗎啦
紅白完左之後,唔少多年無追 J-pop 嘅人都搵番黎睇(非合法渠道,NHK 真 on9)同上 Youtube 聽。
黑腳嚟 真正重磅得ado 中島美嘉
中島美嘉都蟹蟹地
會唔會係真重量級 vaundy
唔聽男人
第22周冠開始了
睇youtube真係無論邊個國家觀眾都係勁投入
佢地紅既程度究竟去到邊
越紅就越難搶飛
好開心但都好唔開人
睇youtube真係無論邊個國家觀眾都係勁投入
佢地紅既程度究竟去到邊
越紅就越難搶飛
好開心但都好唔開

上次我咁樣講
俾個唔知邊度黎既會然屌鳩我
話做 fans 只能夠 / 應該想個推越紅越好
可能我哋愛(錢)唔夠多
有錢好似女fans全參戰邊洗咁講
vaundy 而家已經抽緊7月飛
應該唔會無啦啦中間再插個亞巡掛
除非係年尾
不過我而家都唔貪心
上次 clockenflap 去左一次已經覺得人生滿足左好多
黎緊隨緣
總之 ikura 唱歌開心我就開心
Ado好似都係抽緊國立宣布 world tour
我覺得去左clockenaflap睇已經好開心
知道自己無咩可能會抽到飛
返工無可能會調動到 所以一定去唔到外國睇
睇緊馬拉場啲片, 人地個場咁細都有專場但就係香港冇
有啲好奇點解得印尼場有個場大啲?
佢有俾左錢好多youtuber跳
但隻舞都係紅唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞