相比00後 90後啲女真係好撚on9

295 回覆
1200 Like 1275 Dislike
當年未識
真係好癲
其實比例同90後差唔多
但00後夠膽賣
你見連冇波嘅女都要攝返幾個pad入對波到就知
要買㗎咩 屋企留咗層樓比00後啦
港共同支共叫人生仔嘅潮文?等佢哋永遠可以有奴隸奴才服侍佢哋家族後代?
中肯
講咁多有咩用 你唔抵得人家溝到仔喳
定係你俾人friend zone咗喳
睇正評數就知兒登係無叫錯
係 希望連登仔有得佢哋自生自滅
千奇唔好再提佢哋夠鐘搵人埋單🙏🏻
真...成班d 智力好似偏低咁, 親友又係, 同事又係...
00 後個班真係特別醒d, 利申, 70後
90後中學時期
讀女校嘅大波妹會被班八婆笑肥妹
係我個e cup老婆講嘅
佢到而家都冇辦法好自信咁著低胸衫岀街
貼身少少已經覺得被周圍嘅女人鄙視緊
與其話係年代問題 不如話係年紀問題 00後仲後生 又冇咩顧慮 咁緊係趁後生放啲 咩都試下 90後最後生都就廿中 普遍多啲人生經驗 同時要顧及既野多左 做人緊係保守啲 諗過度過先 90後係00後果個年紀果陣 又何嘗唔係開放啲? 果陣一樣有未婚媽媽問題 大把人比人搞大肚
我就係呢堆 非專業 屋企都唔係好有錢
出黎做野撞正差果幾年
做左1-2年野 個市好返d
FG入職 同grade隨時已經高過舊人
仲要一開始多數10幾k

根本無屋企支援 就唔會趕得切上順風車
even 專業人士 都有d錯過左上車

呢個年代d女 好多就根本離拿晒地
見人地邊個邊個 嫁左d上晒車的
就expect要搵partner都係
但差唔多年紀的 其實又有幾多個靠自己上到車
仲有就係個個就發育時期 營養不良
人地有得揀 搵個00後唔好?

同埋 有d屋企仲會同個女 分析條仔家底
值唔值嫁咁 當條女好有市場咁
最後30半到4章都無人問津... sosad
00後小學開始已經有網上接觸世界係醒

但10後仲撚可怕根本個個大人黎
何依婷個老母咪係咁

結果咪成功返身上流成為人上人
我覺得最大分別係

80至90後細個仲係電視主導,中學階段先開始上網(同未必識上,可能上網黎黎去去睇同一個網)
受電影電視影響仲係大,就算之後有得上網,有好多觀念當初睇電視已經成型

00後好多由細到大有得上網同有social media
接觸多啲唔同睇法
但都一樣有on9,例子上tiktok搵
老實講太細個箍(除非有特殊牙齒問題),到大個出智慧齒可能要再箍使多筆錢

應該等大定咗出智慧齒果時,睇下需唔需要剝智慧齒時順便箍
你唔介意其他人介意
你自己上大灣區住咪同化到
得啦 男人無論咩年齡都係想屌晒25歲以下既女姐
目的都係為屌閪唔洗踩咁多野
濫交 =/= 性開放
所以,笑大波既係女人唔係男人
結案
呢d 咪就係80尾 90後d 答法
班70、80後食正香港最風光嗰二十年
喺度講風涼話
00後仲物質啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞